Viktig informasjon om åpningstidene til Vinmonopolet i Sandefjord

Vinmonopolet er det eneste lovlige stedet å kjøpe alkoholholdige drikkevarer med alkoholinnhold over 4.7 volumprosent i Norge. I Sandefjord finner vi også en filial av Vinmonopolet som tilbyr et bredt utvalg av vin, brennevin, og øl fra hele verden.

Åpningstider

Åpningstidene til Vinmonopolet i Sandefjord kan variere avhengig av ukedag og spesielle helligdager. Det er viktig å være oppmerksom på disse tidene for å sikre at du ikke går glipp av muligheten til å handle.

Dag Tid
Mandag 10:00 – 17:00
Tirsdag 10:00 – 17:00
Onsdag 10:00 – 17:00
Torsdag 10:00 – 18:00
Fredag 10:00 – 18:00
Lørdag 10:00 – 15:00

Vinmonopolet i Sandefjord holder søndager stengt, samt visse helligdager som 1. og 17. mai, julaften, og 1. juledag. Det er viktig å være oppmerksom på disse spesielle dagene, da de kan påvirke dine planer om å kjøpe alkoholholdige drikkevarer.

Praktisk informasjon

Vinmonopolet i Sandefjord ligger i sentrum av byen, og det er enkelt å komme dit både til fots og med offentlig transport. Adresseinformasjonen er som følger:

Vinmonopolet Sandefjord
Gågaten 1
3210 Sandefjord

Det er begrenset parkeringsplass tilgjengelig i nærheten av Vinmonopolet, så det kan være lurt å vurdere alternative transportmuligheter dersom du planlegger å handle store mengder eller har begrenset tid tilgjengelig.

Oppsummert

Å være oppdatert på åpningstidene til Vinmonopolet i Sandefjord er essensielt for å unngå unødvendige turer eller skuffelser. Husk at Vinmonopolet har begrensede åpningstider på helligdager, og søndager holder de stengt. Sørg for å planlegge dine kjøp deretter, og ta med deg nødvendig legitimasjon når du besøker Vinmonopolet. God handel!

Ofte stillede spørgsmål

Hva er åpningstidene til Vinmonopolet i Sandefjord?

Vinmonopolet i Sandefjord har følgende åpningstider: mandag-torsdag 10:00-18:00, fredag 10:00-20:00, og lørdag 10:00-15:00. Åpningstidene kan variere på helligdager og andre spesielle dager, så det anbefales å sjekke Vinmonopolets nettside for oppdatert informasjon.

Hvor ligger Vinmonopolet i Sandefjord?

Vinmonopolet i Sandefjord ligger i Torggata 8, sentralt i Sandefjord. Det er enkelt å finne frem til butikken, da den ligger i nærheten av både buss- og togstasjonen.

Hva er Vinmonopolet?

Vinmonopolet er en statseid butikkjede som har monopol på salg av alkohol med over 4,7 % alkoholstyrke i Norge. Vinmonopolet tilbyr et bredt utvalg av vin, brennevin, øl og alkoholfrie alternativer.

Hva er aldersgrensen for å handle på Vinmonopolet?

Aldersgrensen for å handle på Vinmonopolet er 20 år. Du må kunne fremvise gyldig legitimasjon som bekrefter alderen din ved kjøp.

Tilbyr Vinmonopolet hjemlevering?

Ja, Vinmonopolet tilbyr hjemlevering av varer. Du kan enten bestille på Vinmonopolets nettside eller via telefon. Det er en ekstra kostnad knyttet til hjemlevering.

Har Vinmonopolet i Sandefjord et godt utvalg av viner?

Ja, Vinmonopolet i Sandefjord har et bredt utvalg av viner fra ulike regioner og prisklasser. De ansatte i butikken kan også gi deg råd og anbefalinger basert på dine preferanser.

Finnes det parkeringsmuligheter nær Vinmonopolet i Sandefjord?

Ja, det finnes flere parkeringsmuligheter i nærheten av Vinmonopolet i Sandefjord. Du kan benytte deg av gateparkering eller parkeringsplasser i umiddelbar nærhet.

Kan jeg bestille varene mine på forhånd hos Vinmonopolet?

Ja, du kan forhåndsbestille varene dine hos Vinmonopolet. Dette er spesielt nyttig hvis du ønsker å sikre deg spesifikke produkter eller om du har større bestillinger.

Hvor kan jeg finne informasjon om spesialutgivelser og begrenset tilgjengelighet hos Vinmonopolet?

Du kan finne informasjon om spesialutgivelser og begrenset tilgjengelighet på Vinmonopolets nettside eller ved å besøke butikken i Sandefjord. De vil gjerne hjelpe deg med å finne spesielle produkter du er interessert i.

Hvordan kan jeg kontakte Vinmonopolet i Sandefjord?

Du kan kontakte Vinmonopolet i Sandefjord på telefonnummeret 22 01 50 00. Alternativt kan du besøke deres nettside for kontaktinformasjon og flere detaljer.

Artiklen Viktig informasjon om åpningstidene til Vinmonopolet i Sandefjord har i gennemsnit fået 4.4 stjerner baseret på 11 anmeldelser