Victoria langfjell instagram

Victoria Lovise Langfjell (@victorialovise) • Instagram photos …

32.2k Followers, 678 Following, 134 Posts – See Instagram photos and videos from Victoria Lovise Langfjell (@victorialovise)

Victoria Lovise Langfjell (@victorialovise) • Instagram photos …

32.4k Followers, 678 Following, 131 Posts – See Instagram photos and videos …

Victoria Lovise Langfjell (@victorialovise) • Instagram-foto’s en

Contact: victorialovise@hotmail.com Management: christine@influencervalue.no

Victoria Lovise Langfjell (@victorialovise) • Instagram photos …

32.6k Followers, 659 Following, 120 Posts – See Instagram photos and videos …

Victoria Lovise Langfjell on Instagram: “Til tross for at en liten …

Victoria Lovise Langfjell on Instagram: “Til tross for at en liten luring prøvde å ofre meg i den siste parsermonien så er jeg her fortsatt😘 sees i finaleuka!!!”

5810 Likes, 40 Comments – Victoria Lovise Langfjell (@victorialovise) on Instagram: “Til tross for at en liten luring prøvde å ofre meg i den siste …

5,809 Likes, 40 Comments – Victoria Lovise Langfjell (@victorialovise) on Instagram: “Til tross for at en liten luring prøvde å ofre meg i den siste parsermonien så er jeg her fortsatt😘 sees i finaleuka!!!”

Victoria Lovise Langfjell on Instagram: “Jeg synes dette er et …

Victoria Lovise Langfjell on Instagram: “Jeg synes dette er et tema som nesten er litt skummelt å snakke om, samtidig har jeg bare lyst å gi faen i hva andre tenker og sier. I starten av svangerskapet opplevde jeg utrolig mye kvalme, sykdom og dårlige dager. Jeg følte meg slapp og hadde ikke energi til å stå opp av senga på flere timer, jeg ble kvalm hver gang jeg røyste meg og måtte springe til toalettet for å kaste opp. Jeg kunne verken dra på jobb eller sosialisere meg da jeg følte meg i så dårlig form hele tiden, jeg fikk stadig høre «det går over, det er bare slik de første ukene» men tanken på at jeg skulle holde ut i 9 måneder og at dette skulle gå over ble nesten umulig. Jeg fikk stygge kommentarer daglig der anonyme profiler kalte meg stygg, feit, og at jeg måtte være gravid fordi jeg hadde lagt på meg så mye. Dette er helt sykt at noen i det hele tatt vil kommentere hos noen andre. Selvtillita mi sank, og jeg følte at alt ble vanskeligere med tiden selv om jeg bare ville glede meg til å møte den lille babyen som vokste i magen min og som jeg skulle få være så heldig å bli mamma til. Heldigvis hadde de rett, og kvalmen ga seg, de dårlige dagene ble lysere og jeg klarte å tenke mer positivt og se bort fra de stygge kommentarene om kroppen min. Nå føler jeg meg stolt, og ikke minst heldig som får oppleve dette sammen med verdens beste kjæreste og støttespiller som jeg virkelig ikke hadde klart meg uten. For noen dager siden følte vi babyen sparke for første gang, og vi har ny ultralyd neste uke🫶🏼 jeg klarer ikke vente med å få vite kjønnet, og bare nyte tiden som kommer, for den kommer til å bli helt fantastisk🤍”

5193 Likes, 72 Comments – Victoria Lovise Langfjell (@victorialovise) on Instagram: “Jeg synes dette er et tema som nesten er litt skummelt å snakke om, …

5,196 Likes, 72 Comments – Victoria Lovise Langfjell (@victorialovise) on Instagram: “Jeg synes dette er et tema som nesten er litt skummelt å snakke om, samtidig har jeg bare lyst å gi faen i hva andre tenker og sier. I starten av svangerskapet opplevde jeg utrolig mye kvalme, sykdom og dårlige dager. Jeg følte meg slapp og hadde ikke energi til å stå opp av senga på flere timer, jeg ble kvalm hver gang jeg røyste meg og måtte springe til toalettet for å kaste opp. Jeg kunne verken dra på jobb eller sosialisere meg da jeg følte meg i så dårlig form hele tiden, jeg fikk stadig høre «det går over, det er bare slik de første ukene» men tanken på at jeg skulle holde ut i 9 måneder og at dette skulle gå over ble nesten umulig. Jeg fikk stygge kommentarer daglig der anonyme profiler kalte meg stygg, feit, og at jeg måtte være gravid fordi jeg hadde lagt på meg så mye. Dette er helt sykt at noen i det hele tatt vil kommentere hos noen andre. Selvtillita mi sank, og jeg følte at alt ble vanskeligere med tiden selv om jeg bare ville glede meg til å møte den lille babyen som vokste i magen min og som jeg skulle få være så heldig å bli mamma til. Heldigvis hadde de rett, og kvalmen ga seg, de dårlige dagene ble lysere og jeg klarte å tenke mer positivt og se bort fra de stygge kommentarene om kroppen min. Nå føler jeg meg stolt, og ikke minst heldig som får oppleve dette sammen med verdens beste kjæreste og støttespiller som jeg virkelig ikke hadde klart meg uten. For noen dager siden følte vi babyen sparke for første gang, og vi har ny ultralyd neste uke🫶🏼 jeg klarer ikke vente med å få vite kjønnet, og bare nyte tiden som kommer, for den kommer til å bli helt fantastisk🤍”

Meg hver gang jeg ser kjæresten min – Instagram

Victoria Lovise Langfjell on Instagram: “Meg hver gang jeg ser kjæresten min”

3569 Likes, 8 Comments – Victoria Lovise Langfjell (@victorialovise) on Instagram: “Meg hver gang jeg ser kjæresten min”

3,570 Likes, 8 Comments – Victoria Lovise Langfjell (@victorialovise) on Instagram: “Meg hver gang jeg ser kjæresten min”

Tusen takk for at dere har fulgt med på reisen min … – Instagram

Victoria Lovise Langfjell on Instagram: “Tusen takk for at dere har fulgt med på reisen min denne sesongen💘 rather glorious than greedy. Setter pris på alle fine tilbakemeldinger, og støtte gjennom hele sesongen🤍”

9352 Likes, 79 Comments – Victoria Lovise Langfjell (@victorialovise) on Instagram: “Tusen takk for at dere har fulgt med på reisen min denne sesongen  …

9,342 Likes, 78 Comments – Victoria Lovise Langfjell (@victorialovise) on Instagram: “Tusen takk for at dere har fulgt med på reisen min denne sesongen💘 rather glorious than greedy. Setter pris på alle fine tilbakemeldinger, og støtte gjennom hele sesongen🤍”

Ei som ikke er helt klar for å legge Paradise Hotel … – Instagram

Victoria Lovise Langfjell on Instagram: “Ei som ikke er helt klar for å legge Paradise Hotel på hylla enda. Er dere klare for finale i morgen 16:00??🤩”

5679 Likes, 72 Comments – Victoria Lovise Langfjell (@victorialovise) on Instagram: “Ei som ikke er helt klar for å legge Paradise Hotel på hylla enda.

5,678 Likes, 72 Comments – Victoria Lovise Langfjell (@victorialovise) on Instagram: “Ei som ikke er helt klar for å legge Paradise Hotel på hylla enda. Er dere klare for finale i morgen 16:00??🤩”

Keywords: victoria langfjell instagram