Veggdrivhus plantasjen

Veggdrivhus- Kjøp hos Plantasjen

Veggdrivhus- Kjøp hos Plantasjen | Plantasjen

Veggdrivhus. (7) · Tilbehør til drivhus. (60). Velg et praktisk og pent drivhus som får plass i hagen, på balkongen eller på andre steder med begrenset …

Veggdrivhus- ✓ Kjøp på nett og i butikk ✓ Stort utvalg ✓ 30 dagers åpent kjøp ✓ Lave priser

Drivhus – Kjøp hos Plantasjen

Drivhus – Kjøp hos Plantasjen | Plantasjen

Med såkassene våre kan du dyrke og forkultivere urter, grønnsaker og andre planter i vinduskarmen eller på kjøkkenbenken. Når våren omsider kommer, …

Velg et praktisk og pent drivhus som får plass i hagen, på balkongen eller på andre steder med begrenset plass. Drivhuset gjør at plantene dine får mer varme og høyere luftfuktighet – du skaper helt enkelt det beste mulige klimaet for det du ønsker å dyrke.

Drivhus Ida 3300 Glass 3.3 m2 Grønn – Plantasjen.no

Drivhus Ida 3300 Glass 3.3 m2 Grønn | Plantasjen

Lite veggdrivhus i grønn aluminium for dyrking på terrassen og i hagen. Doble skyvedører, takvinduer som kan åpnes, og takrenne. Kan brukes som et ekstra uterom. Sokkel selges separat.

Drivhus Ida 900 Høyde 184 cm Grå – Plantasjen.no

Drivhus Ida 900 Høyde 184 cm Grå | Plantasjen

Ida 900 veggdrivhus er perfekt for hobbygartnere som har begrenset plass. Ida 900 er designet for bruk på balkonger, terrasser eller i hager. Disse modellene er ideelle for planter og grønnsaker. SOKKEL KJØPES SEPARAT.

Minidrivhus – Kjøp hos Plantasjen

Minidrivhus – Kjøp hos Plantasjen | Plantasjen

Med såkassene våre kan du dyrke og forkultivere urter, grønnsaker og andre planter i vinduskarmen eller på kjøkkenbenken. Når våren omsider kommer, er det enkelt å flytte dem ut i hagen eller på balkongen.

Drivhus Ida 1300 Polycarbonat 1,3 m2 Grønn – Plantasjen.no

Drivhus Ida 1300 Polycarbonat 1,3 m2 Grønn | Plantasjen

Disse mindre vægdrivhuse med stor totalhøjde er ideelle for hobbygartneren med begrænset plads – og giver mulighed for at kombinere drivhuset med en lille hyggekrog. Ida-serien leveres inkl. tagrende, tagvindue og letløbende skydedør (model 3300 har dobbelte skydedøre) – som ekstra tilbehør fås hylder til Ida 900 og 1300.

Minidrivhus i glass Lengde 36 cm Svart – Plantasjen.no

Minidrivhus i glass Lengde 36 cm Svart | Plantasjen

Dekorativt, lite minidrivhus i glass til forkultivering og småskala dyrking i vinduskarmen, på kjøkkenbenken eller på balkongen. Svart ramme av stål, vegger i glass og hengslet tak som kan åpnes.

Drivhus Helena 2 11900 Glass 11,9 m2 Grå – Plantasjen.no

Drivhus Eleonore til plantekasse Lengde 80 cm Svart

Drivhus Eleonore til plantekasse Lengde 80 cm Svart | Plantasjen

Fint, svart drivhus til plantekasse 80 x 60 cm i tre med vegger i termoplast. Perfekt til småskala dyrking på balkongen og terrassen. Taket kan åpnes og festes i åpen stilling. Enkel montering.

Keywords: veggdrivhus plantasjen