Sandra lyng instagram

Sandra Lyng (@sandralyng) • Instagram photos and videos

151k Followers, 778 Following, 2988 Posts – See Instagram photos and videos from Sandra Lyng (@sandralyng)

Sandra Lyng (@sandralyng) • Instagram-bilder og -videoer

151 k følgere, 764 følger, 2 974 innlegg – Se Instagram-bilder og -videoer …

Sandra Lyng (@sandralyng) • Instagram photos and videos

151k Followers, 721 Following, 2930 Posts – See Instagram photos and videos …

Sandra Lyng on Instagram: “E har blitt vænn med han Ask ”

Sandra Lyng on Instagram: “E har blitt vænn med han Ask 🦄”

2528 Likes, 43 Comments – Sandra Lyng (@sandralyng) on Instagram: “E har blitt vænn med han Ask ”

2,528 Likes, 43 Comments – Sandra Lyng (@sandralyng) on Instagram: “E har blitt vænn med han Ask 🦄”

Sandra Lyng (@sandralyng) • Instagram photos and videos

151k Followers, 773 Following, 2987 Posts – See Instagram photos and videos …

Sandra Lyng (@sandra_lyngfan) • Instagram photos and videos

Sandra Lyng. Følg @sandralyng ! Kommenter på et av bildene hvis du liker brukeren 500 følgere før sommeren er over? 5 posts. 224 followers.

Sandra Lyng on Instagram: “Er du sånn som meg at du kjøper …

Sandra Lyng on Instagram: “Er du sånn som meg at du kjøper finklær og sparer de til en «anledning» ?Vel sånn var jeg. Helt til jeg for noen uker siden skulle flytte og pakket ned så mange fine kjoler som nesten ikke hadde blitt brukt.For de alle ble spart til en anledning som aldri kom.Noen ganger når morgenen er kjip så kan det faktisk hjelpe å pynte seg litt.Så denne sommeren skal jeg bruke alle finkjolene mine til hverdags!For anledningen er at vi lever og vi kan feire det hver dag om vi vil!Oppfordring til deg å ta på deg finstasen i morgen – se hva det gjør med selvfølelsen 🌟Er du med ?”

8532 Likes, 391 Comments – Sandra Lyng (@sandralyng) on Instagram: “Er du sånn som meg at du kjøper finklær og sparer de til en «anledning» ?

8,532 Likes, 391 Comments – Sandra Lyng (@sandralyng) on Instagram: “Er du sånn som meg at du kjøper finklær og sparer de til en «anledning» ?Vel sånn var jeg. Helt til jeg for noen uker siden skulle flytte og pakket ned så mange fine kjoler som nesten ikke hadde blitt brukt.For de alle ble spart til en anledning som aldri kom.Noen ganger når morgenen er kjip så kan det faktisk hjelpe å pynte seg litt.Så denne sommeren skal jeg bruke alle finkjolene mine til hverdags!For anledningen er at vi lever og vi kan feire det hver dag om vi vil!Oppfordring til deg å ta på deg finstasen i morgen – se hva det gjør med selvfølelsen 🌟Er du med ?”

Sandra Lyng on Instagram: “Jeg er i finalen. Lille meg er i …

Sandra Lyng on Instagram: “Jeg er i finalen. Lille meg er i finalen i Stjernekamp !! 😱Jeg ble så sjokkert at jeg falt på ræv.Tidligere på dagen gikk jeg uten stemme og tenkte at reisen min var over. Også klarer jeg å presse frem noen toner (takket være @dagnergaard) også synes dere det er godt nok til å være i FINALEN ! Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne med takknemligheten. Eller om ord her er nok. Jeg har oppnådd en stor drøm og det er grunnet dere. Så tusen millioner takk!Takk for en hver stemme.Takk for en hver koselig kommentar.Takk til dere som sier dere heier på meg når vi møtes på gaten.Takk for fine e-poster og meldinger.Takk for kjærlighet og godhet.Tusen tusen takk for støtten !”

9729 Likes, 658 Comments – Sandra Lyng (@sandralyng) on Instagram: “Jeg er i finalen. Lille meg er i finalen i Stjernekamp !! Jeg ble så sjokkert at jeg …

9,728 Likes, 658 Comments – Sandra Lyng (@sandralyng) on Instagram: “Jeg er i finalen. Lille meg er i finalen i Stjernekamp !! 😱Jeg ble så sjokkert at jeg falt på ræv.Tidligere på dagen gikk jeg uten stemme og tenkte at reisen min var over. Også klarer jeg å presse frem noen toner (takket være @dagnergaard) også synes dere det er godt nok til å være i FINALEN ! Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne med takknemligheten. Eller om ord her er nok. Jeg har oppnådd en stor drøm og det er grunnet dere. Så tusen millioner takk!Takk for en hver stemme.Takk for en hver koselig kommentar.Takk til dere som sier dere heier på meg når vi møtes på gaten.Takk for fine e-poster og meldinger.Takk for kjærlighet og godhet.Tusen tusen takk for støtten !”

Sandra Lyng on Instagram: “Kunst”

Sandra Lyng on Instagram: “Kunst”

5755 Likes, 203 Comments – Sandra Lyng (@sandralyng) on Instagram: “Kunst”

5,748 Likes, 203 Comments – Sandra Lyng (@sandralyng) on Instagram: “Kunst”

Keywords: sandra lyng instagram