Praktisk guide: Åpningstider Jysk Fagernes og møbelbutikker på Leira

Hvis du er på utkikk etter møbler eller interiørprodukter i området rundt Fagernes og Leira, er det flere steder du kan besøke. I denne praktiske guiden vil vi se nærmere på åpningstidene til Jysk Fagernes og andre møbelbutikker på Leira.

Jysk Fagernes

Jysk er en kjent møbelbutikk som tilbyr et bredt utvalg av møbler, madrasser, dyner, puter, gardiner og annet interiør. Den lokale Jysk-butikken på Fagernes er et pålitelig sted å handle møbler til hjemmet ditt. Her er åpningstidene for Jysk Fagernes:

Dag Åpningstider
Mandag 09:00 – 18:00
Tirsdag 09:00 – 18:00
Onsdag 09:00 – 18:00
Torsdag 09:00 – 18:00
Fredag 09:00 – 18:00
Lørdag 09:00 – 15:00

Det kan være lurt å ringe butikken på forhånd for å bekrefte åpningstidene, spesielt rundt høytider og ferier.

Møbelbutikker på Leira

I tillegg til Jysk på Fagernes, kan du også finne andre møbelbutikker i nærheten på Leira. Disse butikkene har ulike utvalg av møbler og interiørprodukter, og kan være et godt alternativ for å finne det du trenger til ditt hjem. Her er noen av møbelbutikkene på Leira:

1. Møbelbutikk A

Beskrivelse av møbelbutikk A og deres utvalg av møbler og interiørprodukter. Åpningstider:

  • Mandag – Fredag: 10:00 – 17:00
  • Lørdag: 10:00 – 15:00
  • Søndag: Stengt

2. Møbelbutikk B

Beskrivelse av møbelbutikk B og deres utvalg av møbler og interiørprodukter. Åpningstider:

  • Mandag – Torsdag: 09:00 – 17:00
  • Fredag: 09:00 – 18:00
  • Lørdag: 10:00 – 15:00
  • Søndag: Stengt

Det er viktig å merke seg at åpningstidene kan variere, spesielt i forbindelse med høytider og ferier. Det anbefales å ta kontakt med hver enkelt butikk for å bekrefte åpningstidene før du planlegger et besøk.

Oppdatering: På grunn av situasjonen med Covid-19 kan det være endringer i åpningstidene. Vi anbefaler deg å sjekke med butikkene direkte eller på deres nettsider for oppdatert informasjon.

Ofte stillede spørgsmål

Hva er åpningstidene til Jysk Leira?

Åpningstidene til Jysk Leira er fra mandag til fredag kl. 10:00-20:00, lørdag kl. 10:00-18:00 og søndag kl. 12:00-17:00. Du kan besøke Jysk Leira på disse tidspunktene.

Hvor ligger Jysk Fagernes?

Jysk Fagernes ligger i Fagernes sentrum, på adressen Jotunvegen 11. Du finner Jysk Fagernes på Jotunvegen 11.

Hva slags møbler tilbys hos Jysk Leira?

Jysk Leira tilbyr et bredt utvalg av møbler til alle rom i hjemmet, inkludert sofaer, spisebord, senger, skap og flere andre møbeltyper. Hos Jysk Leira finner du et bredt utvalg av møbler til alle rom i hjemmet.

Hvilke møbler kan jeg få hos møbelbutikken i Fagernes?

Møbelbutikken i Fagernes tilbyr et variert utvalg av møbler, inkludert sofaer, stoler, spisebord, senger, garderober og mer. Møbelbutikken i Fagernes har et variert utvalg av møbler tilgjengelig.

Er det mulig å kjøpe møbler i Jysk i Fagernes?

Ja, du kan kjøpe møbler hos Jysk i Fagernes. De har et godt utvalg av møbler til konkurransedyktige priser. Hos Jysk i Fagernes kan du kjøpe møbler til gode priser.

Hvordan er kvaliteten på møblene hos Jysk Leira?

Møblene hos Jysk Leira er kjent for å være av god kvalitet. De tilbyr en blanding av moderne og tidløst design som er holdbart og funksjonelt. Møblene hos Jysk Leira er kjent for sin gode kvalitet.

Hva er prisnivået på møblene hos Jysk Fagernes?

Prisnivået på møblene hos Jysk Fagernes varierer avhengig av møbeltype og design. Generelt sett tilbyr de konkurransedyktige priser. Prisnivået på møblene hos Jysk Fagernes er konkurransedyktig.

Kan jeg bestille møbler hos Jysk Leira?

Ja, du kan bestille møbler hos Jysk Leira. Enten ved å besøke butikken personlig eller via deres nettbutikk. Du kan enkelt bestille møbler hos Jysk Leira enten i butikken eller på deres nettsted.

Kan jeg få hjelp til å montere møbler kjøpt hos Jysk Fagernes?

Ja, Jysk Fagernes tilbyr hjelp med montering av møbler kjøpt i butikken. Du kan få veiledning og assistanse fra deres kunnskapsrike personale. Jysk Fagernes tilbyr hjelp med montering av møbler du kjøper hos dem.

Har Jysk Leira salg på møbler?

Ja, Jysk Leira har jevnlig salg på møbler hvor du kan finne gode tilbud og rabatter på utvalgte produkter. Hos Jysk Leira kan du dra nytte av salg og rabatter på utvalgte møbler.

Artiklen Praktisk guide: Åpningstider Jysk Fagernes og møbelbutikker på Leira har i gennemsnit fået 3.7 stjerner baseret på 34 anmeldelser