Plenfrø plantasjen

Gressfrø – Kjøp hos Plantasjen

Gressfrø – Kjøp hos Plantasjen | Plantasjen

Villa er en veldig populær og god blanding som gir en fin og svært slitesterk plen. Danner raskt en robust og fin gressplen på de fleste typer jord.

Hos oss finner du gressfrø i forskjellige blandinger som er tilpasset ulike behov for lys, plassering og gresstype. Alt for at du skal få en gressplen som passer for din hage og livsstil.

Gressfrø Villa 1 kg – Plantasjen.no

Gressfrø Villa 1 kg | Plantasjen

Plenen er hagens gulv, og for mange et kjært hjertebarn. Gressfrøblandingen gir plenen en variert karakter, og kan velges etter hva du skal bruke hagen til.

Villa er en veldig populær og god blanding som gir en fin og svært slitesterk plen. Danner raskt en robust og fin gressplen på de fleste typer jord.

Gressfrø Premium 1 kg – Plantasjen.no

Gressfrø Premium 1 kg | Plantasjen

Fra et økologisk perspektiv er gresset den mest betydningsfulle plantefamilien, og vi bruker denne planten flittig til alle tenkelige formål. Som dyrefôr til …

Kvalitetsblanding som gir en mer eksklusiv, tett og slitesterk gressplen. Den gror og vokser sakte og trenger derfor ikke å klippes like ofte.

Gressfrø Villa plus 500 g – Plantasjen.no

Gressfrø Villa plus 500 g | Plantasjen

Kolsås Hagesenter AS · Gå til hjemmeside. Brynsveien 90 · Plantasjen Bærum · Gå til hjemmeside. Johs. · Grønt og Rent AS · Gå til hjemmeside. Vangkroken 9 · Bryn …

En gressfrøblanding som er perfekt når du vil anlegge en slitesterk, hurtigvoksende gressplen for lek og moro i hagen. Gressfrøene spirer allerede ved 4 °C. En pakke på 500 g er nok til 20 m².

Gressplen – Kjøp hos Plantasjen

Gressplen – Kjøp hos Plantasjen | Plantasjen

Plenfrø – blomsterforretninger, bårebuketter, blomsterpotter, hageservice, blomster, sommerblomster, blomsterhilsen, jord, … Plantasjen Trondheim – Tiller.

Plenen er hagens gulv, og for mange et kjært hjertebarn. Gressfrøblandingen gir plenen en variert karakter, og kan velges etter hva du skal bruke hagen til. Med god jordbunn og kontinuerlig stell får du et herlig grønt dekke i hagen, og et naturlig sted for lek og avslapping. Hvis du vil lage en «villere» hage, kan du så en blomstereng. Da vil sommerfugler, humler og andre nyttedyr kunne trives i hagen din.

Gressfrø Magic 3i1 Substral 1 kg – Plantasjen.no

Gressfrø Magic 3i1 Substral 1 kg | Plantasjen

Alt-i-ett, den første hjelpen til gressplenen! Ferdig blanding av gressfrø, gjødsel og jordforbedring for å fikse slitne områder og bare flekker i gressplenen, lett og effektivt. 1 kg for 8 m².

Så plen – slik lykkes du – Plantasjen.no

Så plen – slik lykkes du | Plantasjen

Så plen – slik lykkes du! Det er lurt å anlegge plen om høsten, helst i august/september, da været er litt kjøligere, og med en regnskur i ny og ne. Temperaturen bør uansett være over 10ºC. Av samme årsaker kan du også anlegge plen tidlig vår.

Gress – så og stell | Planteguide fra Plantasjen

Gress – så og stell | Planteguide fra Plantasjen | Plantasjen

Gresset er noe alle vet akkurat hva er. Mange forbinder gresset med lykke, avslapning og varme sommermåneder – mens andre assosierer det med irriterende allergi, røde neser og rennende øyne. Uansett hvilken av sidene man tilhører, er gresset, med sin verdensomspennende utbredning, kanskje den aller viktigste planten vi har rundt oss, men også den planten vi tar mest for gitt og lett glemmer.

Plenfrø Bærum | bedrifter | gulesider.no | side 1

Keywords: plenfrø plantasjen, gressfrø plantasjen