Østfoldbunad dame

Østfoldbunad til dame – BunadRosen AS

Østfoldbunad til dame – BunadRosen AS | Bunadrosen

Bilder, pris og informasjon om Østfold damebunad. På denne siden finner du også informasjon om tilbehør til Østfoldbunaden.

Østfoldbunad | Dame – Norske Bunader

Norske Bunader – Østfoldbunad | Dame

Østfoldbunaden ble utarbeidet i 1936 av bunadnemnd oppnevnt av Østfold Husflidslag. Forbildene til bunaden er fra gamle tekstiler fra forskjellige deler av …

Name: Østfoldbunad, Price: 23900, Category: Østfold

Sølv til Østfoldbunad dame – Gullsmed Sando

Østfoldbunaden – Østfold hadde ingen offisiell bunad før i 1936. I begynnelsen av 1930-tallet fant arkitekt Marie Karsten en drakt på Ellefsrød Gård i Idd …

Østfold damebunad – A Larsen Husflid AS

Østfold damebunad – A Larsen Husflid AS

Sølvet til Østfold bunaden består av en hjertesølje, som er kopi av ei sølje fra Rakkestad, maljer med kjede, hjerteforma beltespenne og sjalsnåler.

Østfoldbunaden ble utarbeidet i 1936 av bunadnemnd oppnevnt av Østfold Husflidslag. Forbildene til bunaden er fra gamle tekstiler fra forskjellige deler av østfold. Bunaden er norskprodusert hos A.Larsen Husflid as.  

Østfold kvinnebunad – Norsk Flid nettbutikk og bunader

Østfold kvinnebunad – Norsk Flid nettbutikk og bunader

De grunnleggende delene på bunaden, som stakk, vest og skjorte er identisk med den andre Østfoldbunaden, den viktigste forskjellen ligger i bruken av forkle, og fraværet av sørgemotiv på sjalet.

Østfold damebunad | Bunader | Heimen Husfliden Oslo

Østfoldbunad med grønt liv og stølebelte uten sjal. – Pinterest

Østfoldbunad med grønt liv og stølebelte uten sjal. | Sjal

14.mar.2017 – Bilder, pris og informasjon om Østfold damebunad. På denne siden finner du også informasjon om tilbehør til Østfoldbunaden.

Østfoldbunad dame – Liers Husflid

Østfoldbunaden – Østfold hadde ingen offisiell bunad før i 1936. I begynnelsen av 1930-tallet fant arkitekt Marie Karsten en drakt på Ellefsrød Gård i Idd som hun mente hadde mange likhetstrekk med festdraktene som ble brukt i Østfold i eldre tider.Hovedforslaget basert på draktfunnet fra Ellefsrød Gård ble vist på fylkesutstillingen i Sarpsborg i 1930. Noen år senere ble forslaget som Marie Karsten lanserte avvist. Østfold Husflidslag opprettet en gruppe med fagfolk som kunne endelig gi et forslag på hvilken drakt som skulle bli Østfolds bunad. Forslaget fra denne komiteen ble presentert og vedtatt av Østfold Husflidslag i 1936.

Bunadsølv til Østfoldbunad – Stort og komplett utvalg.

Keywords: østfoldbunad dame, østfoldbunad dame pris, østfold bunad dame, østfoldbunaden dame