Matbloggerens guide til spisesteder i Oslo: McDonald’s, Dolly Dimples, Starbucks og Santinos på Skøyen, Gaustad og Oslo S

I denne artikkelen vil vi gi deg en omfattende guide til spisesteder i Oslo. Vi vil fokusere spesielt på populære restaurantkjeder som McDonald’s, Dolly Dimples, Starbucks og Santinos. Enten du er på utkikk etter en rask matbit eller en koselig kaffebar, vil vi gi deg informasjon om stedene og deres åpningstider.

McDonald’s

McDonald’s er en av verdens mest kjente hurtigmatkjeder, og de har flere filialer rundt om i Oslo. For de som befinner seg på Skøyen, kan de besøke McDonald’s på Skøyen T-banestasjon. Hvis du er i nærheten av Gaustad, finner du også en McDonald’s der. En av de mest sentrale beliggenhetene i Oslo for en McDonald’s er på Oslo Sentralstasjon (Oslo S).

McDonald’s på Skøyen har åpningstider:

  • Mandag-fredag: 10:00-24:00
  • Lørdag: 09:00-24:00
  • Søndag: 11:00-24:00

Åpningstidene for McDonald’s på Gaustad er:

  • Mandag-fredag: 10:00-23:00
  • Lørdag-søndag: 10:00-23:00

McDonald’s på Oslo S er åpent følgende tider:

  • Mandag-søndag: 07:00-23:00

Dolly Dimples

Dolly Dimples er en kjent pizzakjede som tilbyr et bredt utvalg av pizzaer og pastaretter. Hvis du befinner deg på Skøyen, kan du besøke Dolly Dimples på Skøyen stasjon. Åpningstider varierer fra sted til sted, så det kan være lurt å sjekke deres nettside for den mest oppdaterte informasjonen.

Starbucks

Starbucks er en populær kaffebar som er kjent for sin kvalitetskaffe og koselige atmosfære. På Skøyen kan du finne en Starbucks-filial på Skøyen stasjon. For de som er i nærheten av Oslo Sentralstasjon, er det også en Starbucks der. Åpningstidene for Starbucks kan variere, så det anbefales å sjekke deres nettside eller ringe for å få den mest oppdaterte informasjonen.

Santinos

Santinos er en italiensk restaurant som serverer autentisk italiensk mat. Hvis du er på Skøyen, kan du besøke Santinos på Skøyen stasjon. Åpningstidene kan variere, så det anbefales å sjekke deres nettside for å få den nyeste informasjonen.

Oppsummering

I denne guiden har vi presentert deg for noen av de mest populære spisestedene i Oslo. Enten du er ute etter en rask matbit eller en god kopp kaffe, har Oslo et bredt utvalg av restauranter og kafeer å tilby. Husk å sjekke åpningstider på deres nettsider for å være sikker på at stedet du ønsker å besøke er åpent når du kommer. Kos deg med mat- og kaffeopplevelsene i Oslo!

Ofte stillede spørgsmål

Hva er åpningstidene til McDonald’s på Skøyen?

McDonald’s på Skøyen åpner kl. 10:00 og stenger kl. 24:00 alle dager i uken.

Har McDonald’s på Gaustad spesielle åpningstider?

Ja, McDonald’s på Gaustad har utvidede åpningstider, og er åpent 24 timer i døgnet.

Hvor kan jeg finne Dolly Dimples på Skøyen?

Dolly Dimples på Skøyen ligger i Karenslyst Allé 57.

Hva er åpningstidene til McDonald’s på Oslo S?

McDonald’s på Oslo S åpner kl. 06:00 og stenger kl. 02:00 alle dager i uken.

Hva er åpningstidene til McDonald’s i Oslo generelt?

McDonald’s i Oslo har varierende åpningstider, men de fleste restaurantene åpner kl. 10:00 og stenger kl. 24:00.

Hvor kan jeg finne Starbucks på Skøyen?

Starbucks på Skøyen ligger i Karenslyst Allé 51.

Hva er åpningstidene til Starbucks på Oslo S?

Starbucks på Oslo S åpner kl. 07:00 og stenger kl. 22:00 på hverdager, og kl. 10:00 – 20:00 i helgene.

Hvor ligger Santinos på Skøyen?

Santinos på Skøyen ligger i Karenslyst Allé 53.

Kan jeg benytte meg av McDelivery i Oslo?

Ja, du kan benytte deg av McDelivery i Oslo. Last ned McDelivery-appen og få maten levert på døren.

Er det andre restauranter å anbefale på Skøyen?

Ja, i tillegg til McDonald’s, Starbucks og Santinos, finnes det også andre spisesteder på Skøyen som tilbyr et bredt utvalg av matvarer og retter.

Artiklen Matbloggerens guide til spisesteder i Oslo: McDonald’s, Dolly Dimples, Starbucks og Santinos på Skøyen, Gaustad og Oslo S har i gennemsnit fået 4.6 stjerner baseret på 43 anmeldelser