Lasse tufte instagram

Lasse Tufte (@lassetufte) • Instagram photos and videos

Gründer: @tufteparken Agentur: @kengurunorge Forfatter: Tren Sammen 1 & 2. Calisthenics med Lasse Tufte 1 & 2 · 1,318 posts · 23.9K followers · 748 …

Lasse Tufte on Instagram: “Halvmaraton på en dårlig dag

Lasse Tufte on Instagram: “Halvmaraton på en dårlig dag:Sånn ser man ut etter å ha satt ny pers på 21 km løping på mølla. I går hadde jeg en litt dårlig dag der jeg egentlig var lei av det aller meste, hadde spist lite og skikkelig demotivert for å gjøre noe som helst. Jeg lå å småsov på sofaen og hadde mest lyst til å droppe treningen helt, men fant ut at det var bedre å dra ned å gjøre noe. Jeg ble ikke noe mer motivert av å glemme høretelefonene hjemme, men gikk på tredemølla for å varme opp. Jeg hadde på meg en tjukk joggebukse for hjemmebruk som er ganske ugunstig å løpe i. Da gjorde jeg som jeg ofte gjør når jeg føler at ting egentlig er ganske dårlig stilt, utfordrer meg selv til å overgå en prestasjon jeg heller ikke hadde gledet meg til på en god dag. Så impulsivt bestemte jeg meg ikke bare for å løpe halvmaraton, men også sette ny pers, for å gjøre følelsen enda sterkere ved at forholdene var så dårlige. Så da løp jeg 21 km på mølla med 13,5 km/t som snittfart og var ganske fornøyd etterpå. Stort sett så sitter de aller fleste begrensningene i hodet – man kan hvis man vil eller må.”

978 Likes, 63 Comments – Lasse Tufte (@lassetufte) on Instagram: “Halvmaraton på en dårlig dag: Sånn ser man ut etter å ha satt ny pers på 21 km løping på …

978 Likes, 63 Comments – Lasse Tufte (@lassetufte) on Instagram: “Halvmaraton på en dårlig dag:Sånn ser man ut etter å ha satt ny pers på 21 km løping på mølla. I går hadde jeg en litt dårlig dag der jeg egentlig var lei av det aller meste, hadde spist lite og skikkelig demotivert for å gjøre noe som helst. Jeg lå å småsov på sofaen og hadde mest lyst til å droppe treningen helt, men fant ut at det var bedre å dra ned å gjøre noe. Jeg ble ikke noe mer motivert av å glemme høretelefonene hjemme, men gikk på tredemølla for å varme opp. Jeg hadde på meg en tjukk joggebukse for hjemmebruk som er ganske ugunstig å løpe i. Da gjorde jeg som jeg ofte gjør når jeg føler at ting egentlig er ganske dårlig stilt, utfordrer meg selv til å overgå en prestasjon jeg heller ikke hadde gledet meg til på en god dag. Så impulsivt bestemte jeg meg ikke bare for å løpe halvmaraton, men også sette ny pers, for å gjøre følelsen enda sterkere ved at forholdene var så dårlige. Så da løp jeg 21 km på mølla med 13,5 km/t som snittfart og var ganske fornøyd etterpå. Stort sett så sitter de aller fleste begrensningene i hodet – man kan hvis man vil eller må.”

Lasse Tufte on Instagram: “Rondane; Stor haug med Stein Foto

Lasse Tufte on Instagram: “Rondane; Stor haug med Stein 🏔📷 Foto: @thekusk”

1204 Likes, 9 Comments – Lasse Tufte (@lassetufte) on Instagram: “Rondane; Stor haug med Stein Foto: @thekusk”

1,204 Likes, 9 Comments – Lasse Tufte (@lassetufte) on Instagram: “Rondane; Stor haug med Stein 🏔📷 Foto: @thekusk”

Lasse Tufte on Instagram: “Avstanden er hoppbar…”

Lasse Tufte on Instagram: “Avstanden er hoppbar…”

980 Likes, 14 Comments – Lasse Tufte (@lassetufte) on Instagram: “Avstanden er hoppbar…”

980 Likes, 14 Comments – Lasse Tufte (@lassetufte) on Instagram: “Avstanden er hoppbar…”

Lasse Tufte on Instagram: “Store Venjetinden Fantastisk fin tur …

Lasse Tufte on Instagram: “Store Venjetinden ⛰Fantastisk fin tur opp på Store Venjetinden på søndag, var usikker på det siste partiet siden det er beskrevet at de fleste foretrekker sikring, men det gikk overraskende fint 🙏🏻”

1362 Likes, 11 Comments – Lasse Tufte (@lassetufte) on Instagram: “Store Venjetinden ⛰ Fantastisk fin tur opp på Store Venjetinden på søndag, …

1,362 Likes, 11 Comments – Lasse Tufte (@lassetufte) on Instagram: “Store Venjetinden ⛰Fantastisk fin tur opp på Store Venjetinden på søndag, var usikker på det siste partiet siden det er beskrevet at de fleste foretrekker sikring, men det gikk overraskende fint 🙏🏻”

Fikk litt av forsiden og hele baksiden av dagens papirutgave …

Lasse Tufte on Instagram: “Fikk litt av forsiden og hele baksiden av dagens papirutgave av Budstikka, med mine håndstående bilder på stupetårnet på Hvalstrand”

416 Likes, 9 Comments – Lasse Tufte (@lassetufte) on Instagram: “Fikk litt av forsiden og hele baksiden av dagens papirutgave av Budstikka, …

416 Likes, 9 Comments – Lasse Tufte (@lassetufte) on Instagram: “Fikk litt av forsiden og hele baksiden av dagens papirutgave av Budstikka, med mine håndstående bilder på stupetårnet på Hvalstrand”

Boken min “Calisthenics med Lasse Tufte” egner seg godt …

Lasse Tufte on Instagram: “Boken min “Calisthenics med Lasse Tufte” egner seg godt som julegave til en som er glad i å trene eller en som ønsker å komme i gang. Boken inneholder øvelser fra det helt enkle til det mer avanserte og krevende, hele veien med progresjons- og regresjonsøvelser som du kan navigere frem og tilbake mellom. Jeg lærer deg det mer avanserte mens blant annet treningsbloggeren @marenerdvik lærer deg Pull-Ups og en rekke andre grunnleggende øvelser. Boken kan kjøpes hos Tanum på www.tinyurl.com/calisthenicsbok eller ved å klikke på linken i bio. Løp å kjøp, det begynner å bli få bøker igjen av opplaget.📷 Foto: @fotobakken #skillshooter”

666 Likes, 39 Comments – Lasse Tufte (@lassetufte) on Instagram: “Boken min “Calisthenics med Lasse Tufte” egner seg godt som julegave til en som er glad i …

666 Likes, 39 Comments – Lasse Tufte (@lassetufte) on Instagram: “Boken min “Calisthenics med Lasse Tufte” egner seg godt som julegave til en som er glad i å trene eller en som ønsker å komme i gang. Boken inneholder øvelser fra det helt enkle til det mer avanserte og krevende, hele veien med progresjons- og regresjonsøvelser som du kan navigere frem og tilbake mellom. Jeg lærer deg det mer avanserte mens blant annet treningsbloggeren @marenerdvik lærer deg Pull-Ups og en rekke andre grunnleggende øvelser. Boken kan kjøpes hos Tanum på www.tinyurl.com/calisthenicsbok eller ved å klikke på linken i bio. Løp å kjøp, det begynner å bli få bøker igjen av opplaget.📷 Foto: @fotobakken #skillshooter”

Lasse Tufte on Instagram: “Ønsker du å være lokal …

Lasse Tufte on Instagram: “Ønsker du å være lokal initiativtaker for å få etablert @tufteparken din kommune? Send oss en e-post til post@tufteparken.no så bistår vi deg i prosessen 😊”

614 Likes, 27 Comments – Lasse Tufte (@lassetufte) on Instagram: “Ønsker du å være lokal initiativtaker for å få etablert @tufteparken din kommune?

614 Likes, 27 Comments – Lasse Tufte (@lassetufte) on Instagram: “Ønsker du å være lokal initiativtaker for å få etablert @tufteparken din kommune? Send oss en e-post til post@tufteparken.no så bistår vi deg i prosessen 😊”

Lasse Tufte on Instagram: “ It’s my birthday Feirer dagen med …

1608 Likes, 75 Comments – Lasse Tufte (@lassetufte) on Instagram: “ It’s my birthday Feirer dagen med hun her mens vi lengter tilbake til sol og varme …

Lasse Tufte on Instagram: “Mye å gå på her…. ”

Lasse Tufte on Instagram: “Mye å gå på her…. 🤪”

782 Likes, 2 Comments – Lasse Tufte (@lassetufte) on Instagram: “Mye å gå på her…. ”

782 Likes, 2 Comments – Lasse Tufte (@lassetufte) on Instagram: “Mye å gå på her…. 🤪”

Keywords: lasse tufte instagram