Kristin kaspersen instagram

Kristin Kaspersen (@kaspersen) • Instagram photos and videos

264k Followers, 1116 Following, 4173 Posts – See Instagram photos and videos from Kristin Kaspersen (@kaspersen)

Kristin Kaspersen (@kaspersen) • Instagram photos and videos

Podcastare, programledare, författare, föreläsare. Mamma till 2 söner

Kristin Kaspersen on Instagram: “Semestern har börjat på …

Kristin Kaspersen on Instagram: “Semestern har börjat på bästa sätt.Hos familjen i Norge. Efter den tid som varit så har längtan såklart varit gigantisk. Nu är vi här! Så lycklig på alla sätt! Magiskt vackert och omringad av familj! Livet liksom!❤️”

20.2k Likes, 213 Comments – Kristin Kaspersen (@kaspersen) on Instagram: “Semestern har börjat på bästa sätt. Hos familjen i Norge.

20K Likes, 213 Comments – Kristin Kaspersen (@kaspersen) on Instagram: “Semestern har börjat på bästa sätt.Hos familjen i Norge. Efter den tid som varit så har längtan såklart varit gigantisk. Nu är vi här! Så lycklig på alla sätt! Magiskt vackert och omringad av familj! Livet liksom!❤️”

kaspersen_nyfikenpa – Instagram

13.2k Followers, 151 Following, 281 Posts – See Instagram photos and videos from Kristin Kaspersen podcast (@kaspersen_nyfikenpa)

Kristin Kaspersen on Instagram: “GRATTIS min fina fina …

Kristin Kaspersen on Instagram: “GRATTIS min fina fina guddotter, systerdotter och vän @linnbnilsson som idag fyller 25 år!🎈❤️Du är en av de absolut finaste människor jag vet! Älskar dig sååå! 🎂😘❤️”

6967 Likes, 65 Comments – Kristin Kaspersen (@kaspersen) on Instagram: “GRATTIS min fina fina guddotter, systerdotter och vän @linnbnilsson som idag fyller …

6,967 Likes, 65 Comments – Kristin Kaspersen (@kaspersen) on Instagram: “GRATTIS min fina fina guddotter, systerdotter och vän @linnbnilsson som idag fyller 25 år!🎈❤️Du är en av de absolut finaste människor jag vet! Älskar dig sååå! 🎂😘❤️”

Kristin Kaspersen on Instagram: “God morgon! #Woorier3 …

3215 Likes, 37 Comments – Kristin Kaspersen (@kaspersen) on Instagram: “God …

Kristin Kaspersen on Instagram: “I samarbete med …

Kristin Kaspersen on Instagram: “I samarbete med @rs_sportsofficial Jag har tillsammans med RS-sport tagit fram en egen kollektion med träningskläder, som jag även använder så mycket till vardags. Jag har samlat idéer från kläder jag tidigare använt och utifrån det har vi tagit fram dessa plagg. Jag är så glad och stolt över hur fina, och extremt sköna, plaggen blev. Om ni går in på länken i min bio och signar upp er har ni möjlighet att vara med på en morgonyoga med mig i Stockholm med en härlig frukost efteråt. En bra start på dagen helt enkelt!Hoppas vi ses och att ni också ska tycka om kollektionen som släpps om ett par veckor. 🤍”

2726 Likes, 40 Comments – Kristin Kaspersen (@kaspersen) on Instagram: “I samarbete med @rs_sportsofficial Jag har tillsammans med RS-sport tagit fram en …

2,727 Likes, 40 Comments – Kristin Kaspersen (@kaspersen) on Instagram: “I samarbete med @rs_sportsofficial Jag har tillsammans med RS-sport tagit fram en egen kollektion med träningskläder, som jag även använder så mycket till vardags. Jag har samlat idéer från kläder jag tidigare använt och utifrån det har vi tagit fram dessa plagg. Jag är så glad och stolt över hur fina, och extremt sköna, plaggen blev. Om ni går in på länken i min bio och signar upp er har ni möjlighet att vara med på en morgonyoga med mig i Stockholm med en härlig frukost efteråt. En bra start på dagen helt enkelt!Hoppas vi ses och att ni också ska tycka om kollektionen som släpps om ett par veckor. 🤍”

Har fått frågan om vad min blus kom ifrån i gårdagens …

Kristin Kaspersen on Instagram: “Har fått frågan om vad min blus kom ifrån i gårdagens #biggestloserSE . Den är från Esprit! #sjuan #tv4 #kläder”

710 Likes, 36 Comments – Kristin Kaspersen (@kaspersen) on Instagram: “Har fått frågan om vad min blus kom ifrån i gårdagens #biggestloserSE .

710 Likes, 36 Comments – Kristin Kaspersen (@kaspersen) on Instagram: “Har fått frågan om vad min blus kom ifrån i gårdagens #biggestloserSE . Den är från Esprit! #sjuan #tv4 #kläder”

Kristin Kaspersen on Instagram: “I did IT! Sjukt stolt och lite …

Kristin Kaspersen on Instagram: “I did IT! Sjukt stolt och lite rörd. För två år sedan sprang jag det här loppet senast. Sen dess har min kropp inte ens orkat tänka på löpning.Tack vare att jag ändå fortsatt under den här tiden att träna kroppen med yoga, Soma, Core och promenader kunde jag börja springa för en månad sen.Bättre rörlighet och kombination med Sannas löpträning klarade jag idag ngt jag för ett par månader sedan inte kunde drömma om.Så galet coolt! Jag kommer skriva mer om den här helgen och lägga ut massa bilder från loppet och dagarna i New York på min blogg när jag hittar en plats med bra nätverk. Så håll till godo.#womans10k #centralpark #run #race #ididit #proudofmyself @springtimetravel @runsannarun”

6299 Likes, 173 Comments – Kristin Kaspersen (@kaspersen) on Instagram: “I did IT! Sjukt stolt och lite rörd. För två år sedan sprang jag det här loppet …

6,298 Likes, 172 Comments – Kristin Kaspersen (@kaspersen) on Instagram: “I did IT! Sjukt stolt och lite rörd. För två år sedan sprang jag det här loppet senast. Sen dess har min kropp inte ens orkat tänka på löpning.Tack vare att jag ändå fortsatt under den här tiden att träna kroppen med yoga, Soma, Core och promenader kunde jag börja springa för en månad sen.Bättre rörlighet och kombination med Sannas löpträning klarade jag idag ngt jag för ett par månader sedan inte kunde drömma om.Så galet coolt! Jag kommer skriva mer om den här helgen och lägga ut massa bilder från loppet och dagarna i New York på min blogg när jag hittar en plats med bra nätverk. Så håll till godo.#womans10k #centralpark #run #race #ididit #proudofmyself @springtimetravel @runsannarun”

Keywords: kristin kaspersen instagram