Kari jaquesson instagram

Kari Jaquesson (@karijaquesson) • Instagram photos and …

9861 Followers, 61 Following, 957 Posts – See Instagram photos and videos from Kari Jaquesson (@karijaquesson)

Kari Jaquesson (@karijaquesson) • Instagram photos and …

9861 Followers, 61 Following, 957 Posts – See Instagram photos and videos …

Kari Jaquesson (@karijaquesson) • Instagram-bilder og -videoer

9 865 følgere, 61 følger, 957 innlegg – Se Instagram-bilder og -videoer fra …

Kari Jaquesson on Instagram: “”Du er gal” “Du er syk” “Jeg …

Kari Jaquesson on Instagram: “”Du er gal” “Du er syk” “Jeg spyr av deg” “Vet du at folk DØØØØØR???????” “Jeg håper du får corona” osv Er ikke saklige kommentarer eller “uenighet”. Når du angriper person bekrefter du at du enten ikke har noen, eller ikke er stand til å formulere synspunkter på temaet. Jeg diskuterer vanligvis ikke på Instagram, så jeg kommer ikke til å svare på noen kommentarer her, jeg holder debatter på Facebook (Kari Angelique Jaquesson) I boken 1984 beskrives det daglige “to minutters hatet”, da folket må se en film som viser statens fiender, for å uttrykke hat mot dem åpent og høyt, helst skrike. Det forventes at alle viser klart og tydelig hvordan de hater de som er merket “fiender av staten”.Dette er så absolutt en realitet i Norge idag. Denne uken har det vært en oppvisning i hysteri fordi noen (meg) har angrepet regjeringens fremferd, løgner, tilbakeholdelse og inngripen i borgerrettigheter.Jeg gjør aldri narr av sykdom, jeg jobber med helse, hjelper kvinner til å bedre helsen sin og bli spreke. Det har jeg gjort i over 30 år.Norge: 5 400 000 menneskerStatus fra mars til 1.november.⌳ Ingen dødsfall i aldersgruppen 0–19 år.⌳ 282 mennesker har dødd av, men muligens med coronavirus.Det er alltid trist når noen dør. Men det er ikke mer trist at noen dør av “corona-assosiert” sykdom enn at 20.000 – 25.000 nordmenn, også barn, har dødd i det samme tidsrommet av alle de andre årsaker.Hvorfor fetisjiserer så mange mennesker de 282?Gikk du med maske for to år siden? Ifjor?Hvis nei, hvorfor ikke? 1400 døde, 7600 måtte på sykehusHvorfor settes det ikke opp spesialcontainere til masker – når dette skal være smittefarlig avfall? Henger det på greip?⌳ Gjennomsnittsalderen på de døde er 82 år (median 84)⌳ 89 % er registrert med minst én underliggende kronisk sykdom. ⌳ 6 % uten (snittalder 75år, median 77)⌳ Totaldødelighet i Norge med få unntak har vært normal de siste månedene.⌳ Det er 5 (fem) personer innlagt på intensivavdeling.⌳ Nesten ingen som er smittet blir syke.Det er bra at mange som ellers er friske blir smittet, da blir de immune (Joda, dette viruset er som andre virus) og jo flere som blir det jo bedre for de med svak helse.)”

226 Likes, 0 Comments – Kari Jaquesson (@karijaquesson) on Instagram: “”Du er gal” “Du er syk” “Jeg spyr av deg” “Vet du at folk DØØØØØR?

225 Likes, 0 Comments – Kari Jaquesson (@karijaquesson) on Instagram: “”Du er gal” “Du er syk” “Jeg spyr av deg” “Vet du at folk DØØØØØR???????” “Jeg håper du får corona” osv Er ikke saklige kommentarer eller “uenighet”. Når du angriper person bekrefter du at du enten ikke har noen, eller ikke er stand til å formulere synspunkter på temaet. Jeg diskuterer vanligvis ikke på Instagram, så jeg kommer ikke til å svare på noen kommentarer her, jeg holder debatter på Facebook (Kari Angelique Jaquesson) I boken 1984 beskrives det daglige “to minutters hatet”, da folket må se en film som viser statens fiender, for å uttrykke hat mot dem åpent og høyt, helst skrike. Det forventes at alle viser klart og tydelig hvordan de hater de som er merket “fiender av staten”.Dette er så absolutt en realitet i Norge idag. Denne uken har det vært en oppvisning i hysteri fordi noen (meg) har angrepet regjeringens fremferd, løgner, tilbakeholdelse og inngripen i borgerrettigheter.Jeg gjør aldri narr av sykdom, jeg jobber med helse, hjelper kvinner til å bedre helsen sin og bli spreke. Det har jeg gjort i over 30 år.Norge: 5 400 000 menneskerStatus fra mars til 1.november.⌳ Ingen dødsfall i aldersgruppen 0–19 år.⌳ 282 mennesker har dødd av, men muligens med coronavirus.Det er alltid trist når noen dør. Men det er ikke mer trist at noen dør av “corona-assosiert” sykdom enn at 20.000 – 25.000 nordmenn, også barn, har dødd i det samme tidsrommet av alle de andre årsaker.Hvorfor fetisjiserer så mange mennesker de 282?Gikk du med maske for to år siden? Ifjor?Hvis nei, hvorfor ikke? 1400 døde, 7600 måtte på sykehusHvorfor settes det ikke opp spesialcontainere til masker – når dette skal være smittefarlig avfall? Henger det på greip?⌳ Gjennomsnittsalderen på de døde er 82 år (median 84)⌳ 89 % er registrert med minst én underliggende kronisk sykdom. ⌳ 6 % uten (snittalder 75år, median 77)⌳ Totaldødelighet i Norge med få unntak har vært normal de siste månedene.⌳ Det er 5 (fem) personer innlagt på intensivavdeling.⌳ Nesten ingen som er smittet blir syke.Det er bra at mange som ellers er friske blir smittet, da blir de immune (Joda, dette viruset er som andre virus) og jo flere som blir det jo bedre for de med svak helse.)”

Kari Jaquesson on Instagram

Kari Jaquesson on Instagram: “Ooooooah, det er et av de vanligste spørsmålene jeg får! Klikk her og bli med på en prat & øvelser. 🎉🎉🎉👉 TAG gjerne andre du tror kan ha interesse av dette – og husk å registere e-posteadressen din på det skjemaet som ligger på min hjemmeside www.karijaquesson.no – sjekk første artikkel som kommer opp og fyll ut skjemaet der. Da sender jeg deg en personlig invitasjon til gratis prøveuke på trim LIVE! 💯 Det er kjempegøy!”

61 Likes, 3 Comments – Kari Jaquesson (@karijaquesson) on Instagram: “Ooooooah, det er et av de vanligste spørsmålene jeg får!

61 Likes, 3 Comments – Kari Jaquesson (@karijaquesson) on Instagram: “Ooooooah, det er et av de vanligste spørsmålene jeg får! Klikk her og bli med på en prat & øvelser. 🎉🎉🎉👉 TAG gjerne andre du tror kan ha interesse av dette – og husk å registere e-posteadressen din på det skjemaet som ligger på min hjemmeside www.karijaquesson.no – sjekk første artikkel som kommer opp og fyll ut skjemaet der. Da sender jeg deg en personlig invitasjon til gratis prøveuke på trim LIVE! 💯 Det er kjempegøy!”

Takk for topp engasjement underveis! Skal nok gjøre dette igjen!

Kari Jaquesson on Instagram: “Takk for topp engasjement underveis! Skal nok gjøre dette igjen! 😘”

425 Likes, 247 Comments – Kari Jaquesson (@karijaquesson) on Instagram: “Takk for topp engasjement underveis! Skal nok gjøre dette igjen! ”

424 Likes, 247 Comments – Kari Jaquesson (@karijaquesson) on Instagram: “Takk for topp engasjement underveis! Skal nok gjøre dette igjen! 😘”

Kari Jaquesson on Instagram: “ Etter en frihelg med bare sus …

Kari Jaquesson on Instagram: “😁Etter en frihelg med bare sus & dus (hi-hi) er det deilig å ta fatt på en uke med såååå mange herlige gjøremål!1) Spille inn og sende ut AUGUST PEPP-PRAT til medlemmene i TRIM MED KARI (håper jeg ser deg som medlem fra september – påmelding starter snart”)2) INSPILLING av to nye trimprogram til trimportalen.3) Lage ferdig trim & aktivitetsprogrammet til TRIM & SPA-reisen som DU også kan bli med på i oktober (en eller to uker, du velger). ENDELIG er det tid for slike reiser i gjen (sist var i 2019) GLEDER MEG så mye – og dette passer alle voksne damer som vil ha en batterilader før vinter & mørketid.I LOVE MY JOB! 😍👟💪…#ilovegroupfitness#groupfitnessinstructor #trimmedkari”

77 Likes, 1 Comments – Kari Jaquesson (@karijaquesson) on Instagram: “ Etter en frihelg med bare sus & dus (hi-hi) er det deilig å ta fatt på en uke med …

77 Likes, 1 Comments – Kari Jaquesson (@karijaquesson) on Instagram: “😁Etter en frihelg med bare sus & dus (hi-hi) er det deilig å ta fatt på en uke med såååå mange herlige gjøremål!1) Spille inn og sende ut AUGUST PEPP-PRAT til medlemmene i TRIM MED KARI (håper jeg ser deg som medlem fra september – påmelding starter snart”)2) INSPILLING av to nye trimprogram til trimportalen.3) Lage ferdig trim & aktivitetsprogrammet til TRIM & SPA-reisen som DU også kan bli med på i oktober (en eller to uker, du velger). ENDELIG er det tid for slike reiser i gjen (sist var i 2019) GLEDER MEG så mye – og dette passer alle voksne damer som vil ha en batterilader før vinter & mørketid.I LOVE MY JOB! 😍👟💪…#ilovegroupfitness#groupfitnessinstructor #trimmedkari”

Instagram photo by Kari Jaquesson • Jan 31, 2023 at 3:33 AM

Kari Jaquesson on Instagram

53 Likes, 8 Comments – Kari Jaquesson (@karijaquesson) on Instagram. … hspets64 Heia Kari og Lysglimt!!! January 31 · karijaquesson.

53 Likes, 8 Comments – Kari Jaquesson (@karijaquesson) on Instagram

Kari Jaquesson on Instagram: “ Happy birthday to me! So …

Kari Jaquesson on Instagram: “🎊🎉🎊 Happy birthday to me! So thankful for every day I get on this beautiful planet, lucky to have wonderful sons, a healthy mom, my own super-duper health (blessed), strong opinions, open heart an mind. Forever grateful for the opportunity to live on Earth, and being born in a privileged situation. I try every day to give something back and to help others in one way or another. For myself today a great work-out , extra long meditation, lovely food and CAKE! 🍰😊❤️”

323 Likes, 92 Comments – Kari Jaquesson (@karijaquesson) on Instagram: “ Happy birthday to me! So thankful for every day I get on this beautiful …

323 Likes, 92 Comments – Kari Jaquesson (@karijaquesson) on Instagram: “🎊🎉🎊 Happy birthday to me! So thankful for every day I get on this beautiful planet, lucky to have wonderful sons, a healthy mom, my own super-duper health (blessed), strong opinions, open heart an mind. Forever grateful for the opportunity to live on Earth, and being born in a privileged situation. I try every day to give something back and to help others in one way or another. For myself today a great work-out , extra long meditation, lovely food and CAKE! 🍰😊❤️”

Kari Jaquesson on Instagram: “En til! – det er dagens motto …

Kari Jaquesson on Instagram: “En til! – det er dagens motto! Og hva gjelder det? Grønnsaker, vel! Kan vel like gjerne forsette med det fremover også, eller hva? 🌶🥦🥑🥒🥬🍆🍅🥕🍠 😍🥰😍 Mmmmm- det er jo så mye godt! Ha en fin og fargerik dag! 😊🤸🏼‍♀️ #trimmedkari”

64 Likes, 1 Comments – Kari Jaquesson (@karijaquesson) on Instagram: “En til! – det er dagens motto! Og hva gjelder det? Grønnsaker, vel!

64 Likes, 1 Comments – Kari Jaquesson (@karijaquesson) on Instagram: “En til! – det er dagens motto! Og hva gjelder det? Grønnsaker, vel! Kan vel like gjerne forsette med det fremover også, eller hva? 🌶🥦🥑🥒🥬🍆🍅🥕🍠 😍🥰😍 Mmmmm- det er jo så mye godt! Ha en fin og fargerik dag! 😊🤸🏼‍♀️ #trimmedkari”

Keywords: kari jaquesson instagram