Håndballtrener damer

Thorir Hergeirsson – Wikipedia

Thorir Hergeirsson – Wikipedia

Norges kvinnelandslag i håndball er Norges landslag i kvinnehåndball og representerer Norge under internasjonale håndballturneringer for kvinner.

Håndballjentene | handball.no – Norges Håndballforbund

Norsk håndball er representert i seks kategorier blant de nominerte til Idrettsgallaens priser. Dette var EM for kvinner 2022 – en oppsummering. De fleste har …

Marit Breivik – Store norske leksikon

Håndballjentene | handball.no

Norges kvinnelandslag i håndball starter tittelforsvaret i EM med puljekamper mot Ungarn, Kroatia og Sveits. Oppgjørene er lagt til Slovenia.

Norges Håndballforbunds offisielle hjemmeside. Her finner du terminlister, resultater, fagstoff, nyheter og informasjon om landslag med mer.

Håndballandslaget, kvinner – NRK Sport

Marit Breivik – Store norske leksikon

11. des. 2013 — Se de historiske medaljebildene i videovinduet over! 1986 skulle bli året da de norske håndballjentene fikk sitt store gjennombrudd.

Marit Breivik er en norsk tidligere håndballtrener og -spiller, mest kjent som sjef for det norske kvinnelandslaget i håndball i 15 år fra 1994 til 2009. Under hennes ledelse tok kvinnelandslaget sitt første VM-gull (1999) og første OL-gull (2008)..

Norge Håndball Kvinner – Altomfotball

Handball: Trenere – Historikk

1986 – da Norge tok steget opp i verdenseliten – TV2

Historikk

Danmarks nye trener klar – VG Nå: Håndball – VG Direkte

1986 – da Norge tok steget opp i verdenseliten

I 1986 tok de norske håndballjentene sin første medalje.

Danmarks nye trener klar – VG Nå: Håndball

Team Esbjergs trener Jesper Jensen ble i dag presentert som ny trener for det danske kvinnelandslaget i håndball. Han fortsetter også som trener i den danske klubben hvor han har kontrakt ut sesongen 2022.

Keywords: håndballtrener damer, trener håndball damer, trener norge håndball damer, håndballtrener norge kvinner