Håndball EM 2018: Tabell, Resultater og Spilleresultater

Håndball-EM 2018 er et mesterskap som samler de beste håndballspillerne i Europa. Turneringen blir utført i en spennende atmosfære, der nasjonene konkurrerer om å ta hjem den ettertraktede tittelen. I denne artikkelen vil vi se nærmere på tabellen, resultatene og spillernes prestasjoner i Håndball-EM 2018.

Tabellen

Tabellen til Håndball-EM 2018 gir oss en oversikt over hvordan lagene presterer gjennom turneringen. Den viser posisjonene til forskjellige nasjoner basert på antall poeng de har oppnådd og målforskjell. Tabellen oppdateres kontinuerlig, slik at fansen alltid kan holde seg oppdatert på de mest aktuelle rangeringene.

Nasjon Poeng Målforskjell
Norge 15 +20
Frankrike 12 +15
Tyskland 9 +10

Som vi kan se fra tabellen, leder Norge med 15 poeng og har den beste målforskjellen på +20. Frankrike er tett bak med 12 poeng og en målforskjell på +15. Tyskland ligger på tredjeplass med 9 poeng og +10 i målforskjell.

Resultater

Resultatene fra Håndball-EM 2018 viser oss hvilke lag som har vunnet, tapt eller endt opp med uavgjorte kamper. Disse resultatene gir et innblikk i lagets form og prestasjoner. Her er noen av kampresultatene fra turneringen:

  • Norge 28 – 25 Frankrike
  • Frankrike 30 – 30 Tyskland
  • Norge 32 – 30 Tyskland

Disse resultatene gir oss et bilde av konkurransen mellom Norge, Frankrike og Tyskland. Norge vant mot både Frankrike og Tyskland med henholdsvis 3 og 2 måls forskjell. Frankrike og Tyskland spilte uavgjort mot hverandre.

Spilleresultater

Individuelle prestasjoner er viktige for å oppnå gode lagresultater. I Håndball-EM 2018 har flere spillere utmerket seg med sin dyktighet og bidrag til laget. Noen av de mest imponerende spillerne hittil inkluderer:

  • Kari Aalvik Grimsbø (Norge)
  • Stine Bredal Oftedal (Norge)
  • Nora Mørk (Norge)
  • Siraba Dembélé (Frankrike)
  • Olivier Nyokas (Frankrike)
  • Luc Abalo (Frankrike)

Disse spillernes prestasjoner har vært avgjørende for lagets suksess så langt, og de har alle bidratt med viktige scoringer, redninger og forsvarsspill.

Konklusjon

Håndball-EM 2018 fortsetter å være en spennende turnering hvor nasjonene konkurrerer om tittelen. Norge og Frankrike har vist seg å være sterke lag, og spillerne har levert imponerende prestasjoner. Vær sikker på å følge med på tabellen, resultatene og spillernes innsats for å holde deg oppdatert om det som skjer i Håndball-EM 2018.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan ser tabellen for Håndball-EM 2018 ut?

Du kan finne tabellen for Håndball-EM 2018 på nettstedet for arrangementet. For å følge med på resultatene og oppdateringene under mesterskapet, er det nyttig å ha tilgang til den offisielle tabellen.

Hva er resultatene for Håndball-EM 2018?

Resultatene for Håndball-EM 2018 kan finnes på nettstedet for arrangementet eller ved å søke på nettet etter de enkelte kampene. Ved å sjekke resultatene kan man holde seg oppdatert på hvordan lagene presterer og hvem som går videre.

Når spilte Norge mot Frankrike i håndball i 2017?

Norge spilte mot Frankrike i håndball i 2017, men nøyaktige datoer ville avhenge av hvilket mesterskap eller turnering det var. For å få mer informasjon om den spesifikke kampen, kan man sjekke arkivet eller nyhetsartikler om håndballkamper mellom Norge og Frankrike i 2017.

Hvem er regjerende verdensmester i håndball for kvinner?

Regjerende verdensmester i håndball for kvinner er det laget som vant den siste verdensmesterskapet for kvinner, i henhold til de nyeste tilgjengelige oppdateringene. Det kan være nyttig å sjekke offisielle håndballnettsteder eller nyhetskilder for å holde deg oppdatert på nåværende verdensmester.

Hvilke land er mest kjent for sitt kvinnelige håndballag?

Frankrike er et land som er kjent for sitt gode kvinnelige håndballag og har hatt suksess internasjonalt. Andre land som også er kjente for sitt kvinnelige håndballag inkluderer Norge, Danmark, Romania og Russland.

Når er neste EM i håndball for herrer?

Neste EM i håndball for herrer er planlagt å bli avholdt i 2022. Det kan være lurt å sjekke offisielle håndballnettsteder eller nyhetskilder for nøyaktige datoer og mer informasjon om arrangementet.

Hvem er regjerende verdensmester i håndball for herrer?

Regjerende verdensmester i håndball for herrer er det laget som vant det siste verdensmesterskapet for herrer, i henhold til de nyeste tilgjengelige oppdateringene. Sjekk offisielle håndballnettsteder eller nyhetskilder for å holde deg oppdatert på nåværende verdensmester.

Hva er de mest kjente håndballagene fra Frankrike?

Frankrike har flere kjente håndballag for menn og kvinner. Blant de kjente lagene er Montpellier HB for menn og Metz Handball for kvinner. Disse lagene har hatt suksess både nasjonalt og internasjonalt.

Hvilke spillere er viktige for det franske kvinnelige håndballaget?

Det franske kvinnelige håndballaget har mange dyktige spillere, inkludert Allison Pineau, Estelle Nze Minko og Grace Zaadi. Disse spillerne har vist seg å være avgjørende for lagets suksess og er kjente navn innen håndball.

Hvordan finner jeg OL-programmet for 2022 på VG?

For å finne OL-programmet for 2022 på VG-nettstedet, kan du søke etter “OL 2022 program” på VGs søkefelt. Dette vil ta deg til en side som gir en oversikt over OL-programmet med informasjon om ulike arrangementer og kamper.

Artiklen Håndball EM 2018: Tabell, Resultater og Spilleresultater har i gennemsnit fået 4.7 stjerner baseret på 19 anmeldelser