Epletre plantasjen

Epletrær – Kjøp hos Plantasjen

Epletrær – Kjøp hos Plantasjen | Plantasjen

Med et epletre i hagen får du ikke bare velsmakende frukter på sensommeren, men også en vakker blomstring på våren som tiltrekker seg en rekke pollinerende …

Epletrær – ✓ Kjøp på nett og i butikk ✓ Stort utvalg ✓ 30 dagers åpent kjøp ✓ Lave priser

Epletre – planting og stell | Planteguide fra Plantasjen

Epletre – planting og stell | Planteguide fra Plantasjen | Plantasjen

Epletrær er et av de mest utbredte frukttrærne våre, og det stammer opprinnelig fra Asia. · I Skandinavia har vi både villepler og dyrkede eplesorter. · Avhengig …

Epletrær er enkle å dyrke og det finnes sorter som er hardføre nok til at de kan dyrkes i store deler av landet.

Velg riktig epletre til din hage – Plantasjen.no

Velg riktig epletre til din hage | Plantasjen

Drømmer du om et herlig epletre i hagen? Å kjøpe et epletre kan kjennes som en stor beslutning, for det er noen ting du må tenke på først – for eksempel …

Drømmer du om et herlig epletre i hagen? Å kjøpe et epletre kan kjennes som en stor beslutning, for det er noen ting du må tenke på først – for eksempel størrelse og pollinering. Men det trenger ikke være så vanskelig likevel. Her får du gartner og hageinspirator Malou Augustins beste tips.

Frukttrær – Kjøp hos Plantasjen

Frukttrær – Kjøp hos Plantasjen | Plantasjen

Plantasjen har alt som trengs for et liv i vekst. Hos oss finner du inneplanter, uteplanter, møbler, redskaper og inspirasjon til ditt neste prosjekt.

Frukttrær – ✓ Kjøp på nett og i butikk ✓ Stort utvalg ✓ 30 dagers åpent kjøp ✓ Lave priser

Eple familietre Høyde 150-200 cm Flere farger – Plantasjen.no

Eple familietre Høyde 150-200 cm Flere farger | Plantasjen

Familieepletre med to ulike sorter podet på samme tre. Passer fint i små hager med liten plass. Plantes i veldrenert, jevnt fuktig og næringsrik jord.

Familieepletre med to ulike sorter podet på samme tre. Passer fint i små hager med liten plass. Plantes i veldrenert, jevnt fuktig og næringsrik jord. Pollinerer seg selv.

Eple ‘Summerred’ Geneva 202® Høyde 150-200 cm Rød

Merk bildet ditt med @plantasjen og del det på Instagram, du også! Bilde fra siggefyndar publisert på 27.

Eple ‘Rød Aroma Fagravoll’ E B9 Høyde 150-200 cm Hvit

Eple ‘Rød Aroma Fagravoll’ E B9 Høyde 150-200 cm Hvit | Plantasjen

Merk bildet ditt med @plantasjen og del det på Instagram, du også! Bilde fra plantsbyjea publisert på 12.

Middels stort til stort tre. Eplet er stort, nesten helt rødt, aromatisk og av utmerket kvalitet. Kan lagres kjølig (2C) og til godt over Jul. Veldrenert og næringsrik jord. Friskt tre men kan få kreft i dårlig drenert jord. Pollensorter: Discovery, Katja, Kronprins, James Grieve, Katinka, Kronprins og Lobo.

Frukttrær – slik lykkes du – Plantasjen.no

Frukttrær – slik lykkes du | Plantasjen

Frukttrær gir ikke bare deilig frukt på sommeren og høsten, de er også vakre på forsommeren og et yndet besøkssted for humler og bier.

Frukttrær har en gitt plass i hagene våre og nå har de også begynt å dukke opp på balkonger og uteplasser. Det finnes mange herlige sorter å velge mellom, også familietrær. Det vil si ett tre med flere ulike typer av samme frukt, for eksempel epler eller pærer.

Eple ‘Gravensteiner’ B9 Høyde 150-200 cm Gul – Plantasjen.no

Eple ‘Gravensteiner’ B9 Høyde 150-200 cm Gul | Plantasjen

Saktevoksende stamme og dermed lite tre. Høstfrukt, gul med røde striper, svært saftig aromatisk fruktkjøtt. Trives i veldrenert jord på en varm plass.

Saktevoksende stamme og dermed lite tre. Høstfrukt, gul med røde striper, svært saftig aromatisk fruktkjøtt. Trives i veldrenert jord på en varm plass. Pollineres av blant annet ‘Aroma’ og ‘Katja’.

Keywords: epletre plantasjen