Ecco exostrike dame

DAME STØVLER ECCO EXOSTRIKE W

ECCO Sko Salg På Nett ➽ Rabatt Tilbud Opptil 50%. Norge Nettbutikk Billigste Pris. Kjøpe ECCO Exostrike GTX Støvler Dame Online. Gratis Frakt Til Oslo…

Ecco Exostrike Outlet Norge

Laget av et utvalg av ECCO yak-lær eller fullnarvet skinn for en overdel som er slitesterk, pustende og naturlig vannavstøtende. GORE-TEX® teknologi er også …

Ecco Exostrike Best Pris – Ecco Salg Norge

Kjøp Den Beste Prisen ECCO Exostrike Sko 43 På eccoskonorge.no. Stort Udvalg I Størrelser Og … ECCO Exostrike Joggesko Dame Svarte | Norge-6524819.

Ecco Exostrike • Boots til Dame • Skomani

Kjøp Den Beste Prisen ECCO Exostrike Sko Dame Svart 38 På eccoskonorge.no. Stort Udvalg I Størrelser Og Modeller. Her Finner Du Vårt Rike Utvalg.

ECCO Exostrike Sko 43 Norge Nettbutikk

Ecco Exostrike • Boots til Dame • Skomani

Sammenlign priser på Ecco Exostrike 832463 (Dame) Fritidssko og sneakers.

ECCO EXOSTRIKE LInspirert av den klassiske Chelsea-støvelsilhuetten og med det siste innen vanntetting, komfort og støtteteknologi, vil denne elegante utendørsstøvelen sikre at du ser best ut uansett terreng eller vanskelige forhold. Med slitesterk og vannavstøtende ECCO yak-overdel, en vanntett, men likevel pustende GORE-TEX®-membran, og praktiske trekkknapper både foran og bak på støvelen, har denne designen alle fordelene til en utendørs støvel, uten å ofre den diskré og uanstrengte. kul. Se også denne i nude fargeLAGET AV PREMIUM ECCO-SKINNOverdelen er laget av rikt ECCO-yak-skinn med en matt-skinnende finish som får frem den naturlige småsteinen og variasjonene til hver hud. GORE-TEX®-teknologi sikrer at støvelen er 100 % vanntett, samtidig som den lar læret puste. ECCO-skinn er omhyggelig laget i våre egne garverier, hvor håndverksmessig håndverk og nådeløs innovasjon er en integrert del av prosessen. Født fra et tomt lerret av førsteklasses rå huder, er ECCO-skinn designet, ferdigstilt og finessert til vakre sko og tilbehør som tåler tidens tann.KONSTRUERT FOR NATURLIG BEVEGELSEVårt supermyke mellomsålemateriale PHORENE gir forbedret støtdemping og tilbakeslag for et bedre støttet trinn og større komfort. Designets røffe og robuste yttersåle i gummi gir grep i all slags vær og vanskelig terreng, mens den uttakbare innleggssålen gir en bedre passform hvis det kreves litt mer plass.DANSK DESIGNVåre skandinaviske røtter inspirerer vår filosofi: unik, minimalistisk design, intuitiv funksjonalitet og det mykeste skinn som forbedrer opplevelsen både nå og over tid. Vi kombinerer innovativ teknologi med gammeldags håndverk for å skape den eksepsjonelle kvaliteten, nytten og enestående holdbarheten som er grunnleggende for ECCO.

Ecco Exostrike 832463 (Dame) – Fritidssko og sneakers

Ecco Exostrike • Sko til Dame • Skomani

Laget for den som krever en lett sneaker uten å måtte ofre noe av styrken eller slitestyrken som er nødvendig for en utendørs sneaker. Dette moderne designet er en høytytende sko for den som krever allsidighet. Laget av et utvalg av ECCO yak-lær eller fullnarvet skinn for en overdel som er slitesterk, pustende og naturlig vannavstøtende. GORE-TEX® teknologi er også innebygget i designet, inkludert vanntett beskyttelse, uten å gi avkall på lærets pusteevne. En ekstern hælstabilisator griper hælen, sikrer foten, støtter den og tillater en bedre passform.  Designet er fundamentert med en robust gummiyttersåle som tilbyr grep under de vanskeligste forhold, og har en lett PHORENE™ midtsåle for ytterligere støtdemping og energiretur.

Best pris på Ecco Exostrike 832463 (Dame) Fritidssko og sneakers – Sammenlign priser hos Prisjakt

Sammenlign priser på Ecco Exostrike 832463 (Dame) Fritidssko og sneakers

Keywords: ecco exostrike dame