Anja edin instagram

Anja Hammerseng-Edin (@anjahammersengedin) • Instagram …

28.2k Followers, 435 Following, 116 Posts – See Instagram photos and videos from Anja Hammerseng-Edin (@anjahammersengedin)

Hammerseng-Edin (@hammersengedin) • Instagram photos …

63.1k Followers, 881 Following, 524 Posts – See Instagram photos and videos from Hammerseng-Edin (@hammersengedin)

Anja Edin (@anja_edin) • Instagram photos and videos

Hei jeg er Anja Edin som spiller håndball for Larvik det er hælig å være til bake igjen fra sommer-ferien · 11 posts · 311 followers · 118 following …

Anja Hammerseng-Edin on Instagram: “Kjære deg som …

Anja Hammerseng-Edin on Instagram: “Kjære deg som trenger å lese dette:Her kommer en liten fredagshilsen fra oss. Min søster @hegeedin ringte meg. Hun er lærer og sa rett ut:Hva gjør vi med de Anja’ene som vokser opp i dag? Får de vokse opp og tenke at det er greit å være jente på sin måte?Eller vokser de opp og tenker at hvis de liker å gå i det som kalles gutteklær, og forelsker seg i jenter, så «må det bety» at de er født i feil kropp?Jeg hadde åpenbart ikke svarene. Det har nok ingen. For det er så ulike svar fra person til person. Men jeg kjente på dette så sterkt at jeg velger å legge ut denne teksten i håp om å treffe noen som trenger det:Du er verdifull.Uansett kjønn. Uansett om du er født i en annen kropp enn du kjenner er rett. Om du er gutt og feminin.Jente og maskulin. Og om du rett og slett ikke vil definere deg som noe spesielt kjønn?Du er fortsatt verdifull.Ikke fordi du passer inn i det som kan oppfattes som forventninger fra samfunnet. Du er en som er så mye mer enn det som kalles legning. Du er også mye mer enn hudfarge. Kjønn. Nasjonalitet. Du er et menneske. Som skal ta verden videre, med din kreativitet. Kjærlighet. Medmenneskehet. Nye tanker. Smil. Ditt smil kan endre verden for en annen. Og det uansett hvilket kjønn, stil hudfarge eller nasjonalitet det smilet kommer fra. Og om du er feminin, maskulin, født i «feil»kropp- eller en annen kropp enn det som er rett for deg, om du vil: Du er fortsatt like verdifull. Og vit det at hvis du er som min søster refererte til: Du kan være jente på din måte.Og jeg sender deg all mulig støtte og kjærlighet. Jeg vet at det kan være lett å sammenligne seg med andre og vurdere om du passer inn. Men hva hvis det er akkurat det du gjør?Akkurat som du er?”

5821 Likes, 308 Comments – Anja Hammerseng-Edin (@anjahammersengedin) on Instagram: “Kjære deg som trenger å lese dette: Her kommer en liten fredagshilsen …

5,824 Likes, 308 Comments – Anja Hammerseng-Edin (@anjahammersengedin) on Instagram: “Kjære deg som trenger å lese dette:Her kommer en liten fredagshilsen fra oss. Min søster @hegeedin ringte meg. Hun er lærer og sa rett ut:Hva gjør vi med de Anja’ene som vokser opp i dag? Får de vokse opp og tenke at det er greit å være jente på sin måte?Eller vokser de opp og tenker at hvis de liker å gå i det som kalles gutteklær, og forelsker seg i jenter, så «må det bety» at de er født i feil kropp?Jeg hadde åpenbart ikke svarene. Det har nok ingen. For det er så ulike svar fra person til person. Men jeg kjente på dette så sterkt at jeg velger å legge ut denne teksten i håp om å treffe noen som trenger det:Du er verdifull.Uansett kjønn. Uansett om du er født i en annen kropp enn du kjenner er rett. Om du er gutt og feminin.Jente og maskulin. Og om du rett og slett ikke vil definere deg som noe spesielt kjønn?Du er fortsatt verdifull.Ikke fordi du passer inn i det som kan oppfattes som forventninger fra samfunnet. Du er en som er så mye mer enn det som kalles legning. Du er også mye mer enn hudfarge. Kjønn. Nasjonalitet. Du er et menneske. Som skal ta verden videre, med din kreativitet. Kjærlighet. Medmenneskehet. Nye tanker. Smil. Ditt smil kan endre verden for en annen. Og det uansett hvilket kjønn, stil hudfarge eller nasjonalitet det smilet kommer fra. Og om du er feminin, maskulin, født i «feil»kropp- eller en annen kropp enn det som er rett for deg, om du vil: Du er fortsatt like verdifull. Og vit det at hvis du er som min søster refererte til: Du kan være jente på din måte.Og jeg sender deg all mulig støtte og kjærlighet. Jeg vet at det kan være lett å sammenligne seg med andre og vurdere om du passer inn. Men hva hvis det er akkurat det du gjør?Akkurat som du er?”

Hammerseng-Edin on Instagram: “Anja har bursdag i dag …

Hammerseng-Edin on Instagram: “Anja har bursdag i dag. Passet veldig bra med en dag hvor hun kan bli satt ekstra pris på. Hun er verdensmester i å glede andre i hverdagen. Hun er det fineste mennesket jeg kjenner og jeg elsker at hun er min. Takk til alle dere som har bidratt til at dagen hennes har blitt så fin🎈”

6043 Likes, 279 Comments – Hammerseng-Edin (@hammersengedin) on Instagram: “Anja har bursdag i dag. Passet veldig bra med en dag hvor hun kan bli satt …

6,044 Likes, 278 Comments – Hammerseng-Edin (@hammersengedin) on Instagram: “Anja har bursdag i dag. Passet veldig bra med en dag hvor hun kan bli satt ekstra pris på. Hun er verdensmester i å glede andre i hverdagen. Hun er det fineste mennesket jeg kjenner og jeg elsker at hun er min. Takk til alle dere som har bidratt til at dagen hennes har blitt så fin🎈”

I de siste årene har meditasjon blitt en stor del av mitt liv. Og …

Anja Hammerseng-Edin on Instagram: “I de siste årene har meditasjon blitt en stor del av mitt liv. Og dermed også vårt liv. Gro og jeg har alltid vært soleklare på viktigheten av å støtte hverandres personlige utvikling. Og selv om vi begge i dag er langt unna den vi var da vi møttes, fortsatt står hun ved min side som en bauta. En trygg havn. Og jeg tror utvikling er en del av alle relasjoner. Enten det er et parforhold. Vennskap. Kollega. Familiemedlem. Men- jeg syntes det snakkes lite om hvordan det er å være i disse rollene? Både den som søker utviklingen og mulighetene den gir, og også hvordan det er å være den som ser på at dette skjer og møter det med kjærlighet istedenfor usikkerhet og et ønske om kontroll.Gro og jeg bytter definitivt på rollene her. Vi er begge i utvikling og det er slik vi tror vårt forhold kan vokse. I dag gjestet hun podcasten min, men i en litt ny rolle. Hun endte opp med å være den som intervjuet meg😂Må innrømme at i samtaler liker jeg egentlig best å lytte til andre, så her fintet hun meg litt ut, men det føles også godt å få dele noe som er så nære hjertet mitt. Håper episoden kan spre glede og inspirasjon. Hva hvis det er mulig å være i et forhold og virkelig ønske hverandres utvikling velkommen? Selv om det krever at vi noen ganger må slippe kontrollen?Hva hvis det er mulig, da?Det du finner podcaster. Tusen takk @hammersengedin ❤️”

1968 Likes, 30 Comments – Anja Hammerseng-Edin (@anjahammersengedin) on Instagram: “I de siste årene har meditasjon blitt en stor del av mitt liv.

1,968 Likes, 30 Comments – Anja Hammerseng-Edin (@anjahammersengedin) on Instagram: “I de siste årene har meditasjon blitt en stor del av mitt liv. Og dermed også vårt liv. Gro og jeg har alltid vært soleklare på viktigheten av å støtte hverandres personlige utvikling. Og selv om vi begge i dag er langt unna den vi var da vi møttes, fortsatt står hun ved min side som en bauta. En trygg havn. Og jeg tror utvikling er en del av alle relasjoner. Enten det er et parforhold. Vennskap. Kollega. Familiemedlem. Men- jeg syntes det snakkes lite om hvordan det er å være i disse rollene? Både den som søker utviklingen og mulighetene den gir, og også hvordan det er å være den som ser på at dette skjer og møter det med kjærlighet istedenfor usikkerhet og et ønske om kontroll.Gro og jeg bytter definitivt på rollene her. Vi er begge i utvikling og det er slik vi tror vårt forhold kan vokse. I dag gjestet hun podcasten min, men i en litt ny rolle. Hun endte opp med å være den som intervjuet meg😂Må innrømme at i samtaler liker jeg egentlig best å lytte til andre, så her fintet hun meg litt ut, men det føles også godt å få dele noe som er så nære hjertet mitt. Håper episoden kan spre glede og inspirasjon. Hva hvis det er mulig å være i et forhold og virkelig ønske hverandres utvikling velkommen? Selv om det krever at vi noen ganger må slippe kontrollen?Hva hvis det er mulig, da?Det du finner podcaster. Tusen takk @hammersengedin ❤️”

Anja Hammerseng-Edin on Instagram: “Noen ganger blir vi …

Anja Hammerseng-Edin on Instagram: “Noen ganger blir vi testet. En av de gangene er nå. Det er mye som er vanskelig å forstå. Men det å vise hjerte kan ingen ta fra oss. Og tilstander som dette gir oss en mulighet til å utvide hjertet vårt. Eller minske det. Alt etter hva vi velger. Hvilket fokus vi velger. Og det skal en god kreativitet til for å kunne svare på spørsmålet: Hva kan lille jeg gjøre oppi dette? Vil det gjøre en forskjell? Men så dukker historien om gutten på stranda som reddet sjøstjerner opp i hodet mitt. Denne historien har vært rundt i mange år, men jeg fikk tilsendt den her om dagen, og den er kanskje mer relevant enn noen gang:En gutt stod på en strand full av sjøstjerner, og kastet en etter en ut i havet.En mann gikk forbi og sa:Hvorfor står du her og kaster sjøstjerner ut i havet? Stranda er full av dem. Du kan aldri redde alle. Det du gjør vil ikke bety noe. Gutten løftet opp en sjøstjerne og kikket på den:Det gjør en forskjell for denne. Og så kastet han den ut igjen. I dag har jeg stått hjemme i stuen og holdt rundt min russiske venninne. Knust. Over familien sin i Russland. Og sine venner i Ukraina. Jeg trengte det. Følelsen av å kunne bringe en god klem, ekte samtaler og noen smil, inn i en krevende situasjon. Og hun trengte det. For vi trenger hverandre nå. Jeg håper vi bruker det som nå skjer som en mulighet til å utvide hjertet vårt enda mer. Og litt til. Selv når det allerede er gigastort. Hva hvis det er mulig, da?”

1747 Likes, 85 Comments – Anja Hammerseng-Edin (@anjahammersengedin) on Instagram: “Noen ganger blir vi testet. En av de gangene er nå. Det er mye som er …

1,747 Likes, 85 Comments – Anja Hammerseng-Edin (@anjahammersengedin) on Instagram: “Noen ganger blir vi testet. En av de gangene er nå. Det er mye som er vanskelig å forstå. Men det å vise hjerte kan ingen ta fra oss. Og tilstander som dette gir oss en mulighet til å utvide hjertet vårt. Eller minske det. Alt etter hva vi velger. Hvilket fokus vi velger. Og det skal en god kreativitet til for å kunne svare på spørsmålet: Hva kan lille jeg gjøre oppi dette? Vil det gjøre en forskjell? Men så dukker historien om gutten på stranda som reddet sjøstjerner opp i hodet mitt. Denne historien har vært rundt i mange år, men jeg fikk tilsendt den her om dagen, og den er kanskje mer relevant enn noen gang:En gutt stod på en strand full av sjøstjerner, og kastet en etter en ut i havet.En mann gikk forbi og sa:Hvorfor står du her og kaster sjøstjerner ut i havet? Stranda er full av dem. Du kan aldri redde alle. Det du gjør vil ikke bety noe. Gutten løftet opp en sjøstjerne og kikket på den:Det gjør en forskjell for denne. Og så kastet han den ut igjen. I dag har jeg stått hjemme i stuen og holdt rundt min russiske venninne. Knust. Over familien sin i Russland. Og sine venner i Ukraina. Jeg trengte det. Følelsen av å kunne bringe en god klem, ekte samtaler og noen smil, inn i en krevende situasjon. Og hun trengte det. For vi trenger hverandre nå. Jeg håper vi bruker det som nå skjer som en mulighet til å utvide hjertet vårt enda mer. Og litt til. Selv når det allerede er gigastort. Hva hvis det er mulig, da?”

Anja Hammerseng-Edin on Instagram: “Det første jeg …

Anja Hammerseng-Edin on Instagram: “Det første jeg noensinne spurte Gro om var:Hva drømmer du om?Hun svarte raskt: Hverdagslykke. Kaffe på senga. God tid. Sjokolade.Hvis den er helt mørk. Jeg lo, fordi på det tidspunktet trodde jeg ikke på henne. Jeg så hvor hardtarbeidende hun var. Hvor ambisiøs hun var. Også drømte hun om hverdagslykke? Nå har vi blitt litt bedre kjent. Og hun er fortsatt hardtarbeidende. Fortsatt ambisiøs. Og det går aldri på bekostning av hverdagslykken. Aldri. Og det merker våre to sønner. Jeg tror det de lærer aller mest av er å se valgene våre. Hverdagsdesignen vår. Ikke ordene våre. Er vi tilstede for dem? På ekte?Hvilken tilstand er vi i når vi vekker dem om mårran og skal hjelpe dem avgårde på skole og i barnehage?Hvordan opplever de at vi prater om hverandre og andre?Hvordan opplever de at vi dealer med egne utfordringer? Hverdagslykke er noe av det fineste vi deler. Vi tar ofte en liten pust i bakken og reflekterer over disse spørsmålene for enten å pivotere eller for å fortsette i samme spor: Er vi på rett vei? Er det vi gjør nå hverdagslykke? Dette er viktig for oss, og for meg. Takk Gro. Du er så enormt bevisst. Kjærlig. Tydelig. Trygg. En fantastisk rollemodell for våre gutter. Vi gjør så godt vi kan med ungene. Lærer. Utvikler oss. Og prøver igjen. Som alt annet i livet. Til slutt: Mange sier at ungdomsårene er de mest krevende årene for en forelder. Jeg har ofte lurt på hvilken alder foreldre trer inn i som er den mest krevende alderen for et barn?🙃Uansett hva svaret der er, så lover jeg dere dette gutta: Jeg skal gjøre så godt jeg kan. Jeg har aldri hatt unger på 9 og 2 før. Men dere har heller aldri hatt en mamma på 38 før. La oss bare møte hverandre med kjærlighet. Og tilslutt: kjære mamma! @bodiledin Gratulerer med morsdagen. Takk for at jeg alltid har fått leke. Være kreativ. Være meg. Selv om det ikke alltid er det «vanlige» i manges øyne. Du har alltid gått i front og visst meg at jeg kan skape det livet jeg vil. Den jobben jeg vil. Og leve ut de drømmene jeg vil. Så lenge det er bra for meg selv. For andre. Og for verden. Takk🙏Foto: @thomasqvale #morsdag #valentines #refleksjoner #takknemlig”

434 Likes, 32 Comments – Anja Hammerseng-Edin (@anjahammersengedin) on Instagram: “Det første jeg noensinne spurte Gro om var: Hva drømmer du om?

434 Likes, 32 Comments – Anja Hammerseng-Edin (@anjahammersengedin) on Instagram: “Det første jeg noensinne spurte Gro om var:Hva drømmer du om?Hun svarte raskt: Hverdagslykke. Kaffe på senga. God tid. Sjokolade.Hvis den er helt mørk. Jeg lo, fordi på det tidspunktet trodde jeg ikke på henne. Jeg så hvor hardtarbeidende hun var. Hvor ambisiøs hun var. Også drømte hun om hverdagslykke? Nå har vi blitt litt bedre kjent. Og hun er fortsatt hardtarbeidende. Fortsatt ambisiøs. Og det går aldri på bekostning av hverdagslykken. Aldri. Og det merker våre to sønner. Jeg tror det de lærer aller mest av er å se valgene våre. Hverdagsdesignen vår. Ikke ordene våre. Er vi tilstede for dem? På ekte?Hvilken tilstand er vi i når vi vekker dem om mårran og skal hjelpe dem avgårde på skole og i barnehage?Hvordan opplever de at vi prater om hverandre og andre?Hvordan opplever de at vi dealer med egne utfordringer? Hverdagslykke er noe av det fineste vi deler. Vi tar ofte en liten pust i bakken og reflekterer over disse spørsmålene for enten å pivotere eller for å fortsette i samme spor: Er vi på rett vei? Er det vi gjør nå hverdagslykke? Dette er viktig for oss, og for meg. Takk Gro. Du er så enormt bevisst. Kjærlig. Tydelig. Trygg. En fantastisk rollemodell for våre gutter. Vi gjør så godt vi kan med ungene. Lærer. Utvikler oss. Og prøver igjen. Som alt annet i livet. Til slutt: Mange sier at ungdomsårene er de mest krevende årene for en forelder. Jeg har ofte lurt på hvilken alder foreldre trer inn i som er den mest krevende alderen for et barn?🙃Uansett hva svaret der er, så lover jeg dere dette gutta: Jeg skal gjøre så godt jeg kan. Jeg har aldri hatt unger på 9 og 2 før. Men dere har heller aldri hatt en mamma på 38 før. La oss bare møte hverandre med kjærlighet. Og tilslutt: kjære mamma! @bodiledin Gratulerer med morsdagen. Takk for at jeg alltid har fått leke. Være kreativ. Være meg. Selv om det ikke alltid er det «vanlige» i manges øyne. Du har alltid gått i front og visst meg at jeg kan skape det livet jeg vil. Den jobben jeg vil. Og leve ut de drømmene jeg vil. Så lenge det er bra for meg selv. For andre. Og for verden. Takk🙏Foto: @thomasqvale #morsdag #valentines #refleksjoner #takknemlig”

Hammerseng-Edin on Instagram: “Anja her✔️ Fant dette …

Hammerseng-Edin on Instagram: “Anja her✔️Fant dette bildet av kona mi fra noen år tilbake. Blir enormt stolt, fordi: Hun har selv bedt om å bli tatt bilde av på akkurat denne måten. Som en sterk kvinne. Som en kvinnelig superhelt. Ikke fordi hun vil imponere, men fordi hun vil inspirere. Og fordi hun er sterk nok til å tenke – hvis ikke noen andre gjør det så må jeg gjøre det. I hennes øyne trenger vi å synliggjøre flere kvinnelige superhelter. Jeg er enig. Også flere mannlige superhelter. De heltene som er superhelter på ekte. De som våger å kikke innover å se den sårbarheten som er i seg selv og andre. Mange kvinner har mannlige rollemodeller. Jeg er nysgjerrig på om like mange menn har kvinnelige rollemodeller? Kanskje? Kanskje ikke? Uansett tror jeg at verden trenger begge deler. Se sterke kvinner og sterke menn. Se mennesker som ser seg selv som noen som kan bidra til en bedre verden. For kanskje er det på tide på gjøre selvrealisering og personlig utvikling litt mindre personlig? Hva om spørsmålene ikke er: Hvordan kan jeg få mennesker til å like meg? Hvordan kan jeg bli elsket? Hva om vi heller spør: Hvordan kan jeg bidra? Hvordan kan jeg gjøre verden bedre? Uten å bli selvutslettende.• foto: @vegardphoto”

2562 Likes, 41 Comments – Hammerseng-Edin (@hammersengedin) on Instagram: “Anja her✔️ Fant dette bildet av kona mi fra noen år tilbake.

2,562 Likes, 41 Comments – Hammerseng-Edin (@hammersengedin) on Instagram: “Anja her✔️Fant dette bildet av kona mi fra noen år tilbake. Blir enormt stolt, fordi: Hun har selv bedt om å bli tatt bilde av på akkurat denne måten. Som en sterk kvinne. Som en kvinnelig superhelt. Ikke fordi hun vil imponere, men fordi hun vil inspirere. Og fordi hun er sterk nok til å tenke – hvis ikke noen andre gjør det så må jeg gjøre det. I hennes øyne trenger vi å synliggjøre flere kvinnelige superhelter. Jeg er enig. Også flere mannlige superhelter. De heltene som er superhelter på ekte. De som våger å kikke innover å se den sårbarheten som er i seg selv og andre. Mange kvinner har mannlige rollemodeller. Jeg er nysgjerrig på om like mange menn har kvinnelige rollemodeller? Kanskje? Kanskje ikke? Uansett tror jeg at verden trenger begge deler. Se sterke kvinner og sterke menn. Se mennesker som ser seg selv som noen som kan bidra til en bedre verden. For kanskje er det på tide på gjøre selvrealisering og personlig utvikling litt mindre personlig? Hva om spørsmålene ikke er: Hvordan kan jeg få mennesker til å like meg? Hvordan kan jeg bli elsket? Hva om vi heller spør: Hvordan kan jeg bidra? Hvordan kan jeg gjøre verden bedre? Uten å bli selvutslettende.• foto: @vegardphoto”

I starten av korona sluttet Gro i jobben i Tv2, samtidig som jeg …

Anja Hammerseng-Edin on Instagram: “I starten av korona sluttet Gro i jobben i Tv2, samtidig som jeg mistet stort sett alle oppdragene i firmaet jeg driver. Vi stod begge uten et tydelig bilde av hvordan neste måned ville se ut. Det var da jeg spurte: – Skatt, er det greit at jeg ikke permitterer meg? At jeg heller satser på en ide som dukket opp i meditasjonen i det siste? Det er uprøvd, og jeg vet ikke om det vil gi oss inntekter, men jeg tror på oss. At vi finner en vei…Hun gav meg verdens lengste klem, og sa: – Anja, vi har alltid funnet en vei. Jeg tror på oss. Gjør det du vet du må gjøre, og si i fra hvordan jeg kan bidra. Ofte hyller vi mennesker som Nelson Mandela og Mor Theresa, som gjorde en forskjell for så mange. Men det finnes mennesker overalt som hver eneste dag gjør en forskjell. For deg og for meg. Jeg håper du takker de menneskene rundt deg som hjelper deg med å være DEG. Med å skinne på din måte. Slik at de ser hvilken verdi det er i nettopp det. For er det noe vi trenger nå så er det en verden der mennesker ser hverandre. Hjelper hverandre. Og er der for hverandre. Og – hva hvis det er mulig at du kan være en som tror på noen i dag? @hammersengedin”

7737 Likes, 247 Comments – Anja Hammerseng-Edin (@anjahammersengedin) on Instagram: “I starten av korona sluttet Gro i jobben i Tv2, samtidig som jeg mistet …

7,737 Likes, 247 Comments – Anja Hammerseng-Edin (@anjahammersengedin) on Instagram: “I starten av korona sluttet Gro i jobben i Tv2, samtidig som jeg mistet stort sett alle oppdragene i firmaet jeg driver. Vi stod begge uten et tydelig bilde av hvordan neste måned ville se ut. Det var da jeg spurte: – Skatt, er det greit at jeg ikke permitterer meg? At jeg heller satser på en ide som dukket opp i meditasjonen i det siste? Det er uprøvd, og jeg vet ikke om det vil gi oss inntekter, men jeg tror på oss. At vi finner en vei…Hun gav meg verdens lengste klem, og sa: – Anja, vi har alltid funnet en vei. Jeg tror på oss. Gjør det du vet du må gjøre, og si i fra hvordan jeg kan bidra. Ofte hyller vi mennesker som Nelson Mandela og Mor Theresa, som gjorde en forskjell for så mange. Men det finnes mennesker overalt som hver eneste dag gjør en forskjell. For deg og for meg. Jeg håper du takker de menneskene rundt deg som hjelper deg med å være DEG. Med å skinne på din måte. Slik at de ser hvilken verdi det er i nettopp det. For er det noe vi trenger nå så er det en verden der mennesker ser hverandre. Hjelper hverandre. Og er der for hverandre. Og – hva hvis det er mulig at du kan være en som tror på noen i dag? @hammersengedin”

Keywords: anja edin instagram