Alt under ett tak

De fleste nettbutikker tildeler i disse dager ulike alternativer for frakt. Noe av det mest brukte er nå levering til et hentested, fordi du enkelt kan hente din nyinnkjøpte vare på et tidspunkt du ønsker. Frakttypen er tross alt ekstremt lett tilgjengelig, og ofte også det billigste alternativet for frakt.

Forsendelsestiden er selvsagt svært viktig i tilfelle vi skal bruke bestillingen din med et øyeblikks varsel, så det er derfor naturlig at vi undersøker estimert leveringstid på den aktuelle varen.

Et stort antall nettbutikker utfører dag-til-dag levering på sine bestselgende varenumre, men som imidlertid krever at bestillingen legges inn tidligere enn fastsatt tidspunkt, slik at de har en sjanse til å nå få varene klare før personalet går av.

Noen få nettbutikker sørger for frakt uten kostnad, men ofte er dette reservert når du kjøper for et bestemt beløp. I tillegg må du ta den rimeligste leveringsløsningen, som mange ganger – enten du bor i nærheten av Esbjerg, Odder eller Støvring – er å få dem til å levere produktene dine til et utleveringssted.

Svært gjennomførbart for oss alle å sammenligne priser

Det har vist seg å være ganske praktisk for alle og enhver å finne de beste prisene på forskjellige internettselskaper og har følgelig et langt tall av e-butikker har måttet redusere salgsprisen på varene sine – for babyer og barn, så vel som for menn og kvinner – drastisk, og tilbyr til og med noen ganger gratis levering.

Derfor kan det fra tid til annen være nyttig å sjekke noen forskjellige nettselskaper for rabattkoder før du fullfører bestillingen, slik at du er garantert å få den billigste prisen.

Vi anbefaler bestilling med kort eller MobilePay. Som et alternativ bør du vurdere en delbetalingsløsning som ViaBill, så lenge du ønsker å betale beløpet over tid.

Før folk handler i en e-butikk bør de for å være på den sikre siden gjennomgå forhandlerens regler, men dette er ofte en omfattende jobb.

En enklere løsning kan kanskje være å se om internettselskapet er godkjent av e-merket, fordi det er en garanti for at nettbutikken anerkjenner den offisielle danske lovgivningen, og at selskapet av og til blir inspisert av advokater som er innenfor gjeldende regelverk. I tillegg tilbys du mulighet for støtte dersom du blir utsatt for utfordringer som følge av kjøpet.

En stor del av nettlagrene tilbyr 1 dags frakt

Trustpilot gir deg ganske fine snarveier for å evaluere mange nåværende forbrukeres vurderinger, og av den grunn er det prisverdig at du utforsker nettbutikkens vurderinger før du bestiller.

Facebook gir også gode muligheter til å få et inntrykk av e-forhandlerens kundefokus. I tillegg finnes det en rekke e-forhandlere som gir kundene mulighet til å lage en vurdering av bestillingsprosessen, som like gjerne kan brukes til å vurdere kundetilfredshet.

Nettstedet er finansiert av annonseinntekter. Vi hjelper en gruppe internettlagre siden vi viser butikkenes varer, og får refusjon dersom brukeren vi videresender gjennomfører en transaksjon.

Retningslinjer om tilbud og nettbutikker oppdateres nå og da, men vi tar forbehold om reguleringer som er implementert siden vi sist oppdaterte informasjonen vår.